Proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys

Curs
Presencial | On-line
Consulteu el preu

Descripció

Les persones majors de 25 anys que no estiguin en disposició del títol de Batxillerat, o l'equivalent a efectes acadèmics, poden accedir a la universitat superant la Prova d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Aquesta prova la convoca el Departament d'Educació i és comú per a totes les universitats de Catalunya, llevat de la UOC.

Si penses que si poguessis tornar enrere hauries estudiat una carrera, encara tens una oportunitat de dotar el teu currículum d'un títol universitari. Aulacat et dóna l'oportunitat de preparar aquestes proves amb la garantia d'un aprovat segur, d'una manera ràpida i eficaç.

Descripció

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar a la teva situació personal.

Temari

La prova s'estructura en dues fases:

- Fase general: igual per a tots els candidats.
-Fase específica: estructurada en cinc opcions vincualdas amb les cinc branques de coneixement en què s'articulen els títols universitaris oficials de grau.

b) Part general:
- Comentari de text
- Llengua catalana
- Llengua castellana
- Llengua estrangera (a triar entre anglès, frnacès, alemany, italià o portuguès)

b) Part específica:
S'estructura en cinc opcions:
A - Arts i Humanitats
B-Ciències
C-Ciències de la Salut
D-Ciències socials i Jurídiques
E-Enginyeria i Arquitectura.

El candidat ha d'escollir una de les cinc opcions. La prova específica consta de tres exercicis corresponents a matèries vinculades a l'opció d'accés escollida. S'estableixen una o dues matèries obligatòries segons l'opció, i els candidats han de triar una o dues matèries optatives, fins completar les tres matèries de les quals s'examinarà.

En funció de l'opció escollida, el candidat tindrà preferència per accedir als estudis universitaris vinculats a aquella opció.

Destinataris

A totes aquelles persones majors de 25 anys que no disposin de la titulació de Batxillerat (o el seu equivalent) i vulguin accedir a qualsevol carrera universitària.
I d'aquesta manera millorar considerablement la possibilitats d'accés a món laboral, que cada dia és més exigent.
Campus i seus: AULACAT (Girona)
AULACAT (Girona)
C/ Emili grahit 62 17002 Girona
Cursos més populars
X