Curs de Quiromassatge

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

Benvingut al Curs de Quiromassatge

En aquest curs et vas a endinsar en el món del benestar i la salut. Al llarg de les diferents unitats, aprofundirem en múltiples i molt diversos aspectes que tenen relació directa amb el meravellós món del massatge.

En primer lloc, hem de conèixer com és i com funciona el nostre cos ja que els massatges produeixen efectes directes i indirectes sobre ell.

En segon lloc, hem de saber realitzar de forma correcta els protocols de massatge. Per a això, s'estudiaran les diferents maniobres, els protocols de massatge de tot el cos i s'aprendrà a com palpar i localitzar les estructures més importants.

En tercer lloc, s'expliquen altres aspectes igualment importants a l'hora de realitzar un massatge: com crear un ambient propici, com hem de col·locar per evitar lesions, com acomodar el pacient, com crear una fitxa de client, quins elements seleccionar per donar un massatge , etc. Per finalitzar farem un recorregut per algunes de les lesions més comunes a què ens podem enfrontar com massatgistes.

Cada dia és més important la formació per aconseguir un lloc laboral! Gràcies a aquest curs pots aconseguir la preparació necessària per crear-te una professió que cada dia té més futur. Dedicar i viure d'una activitat que t'agradi és fonamental per aconseguir la felicitat i sentir-se realitzat.

Amb aquest curs no només aconseguiràs això, sinó que ajudaràs a altres persones en coses tan importants com reduir el seu estrès, millorar el seu aspecte físic o eliminar molèsties.

Temari

Anatomia. Aparells i sistemes
  • Mòdul 1: Anatomia. sistema osteoarticular
  • Mòdul 2: Anatomia. sistema muscular
  • Mòdul 3: Anatomia. aparell digestiu
  • Mòdul 4: Anatomia. Aparell circulatori i aparell respiratori
  • Mòdul 5: Anatomia. Sistema nerviós i òrgans dels sentits
  • Mòdul 6: Anatomia. Aparell urinari, aparell genital i sistema endocrí


Quiromassatge. Tècniques i maniobres

Mòdul 7: Introducció al quiromassatge
Mòdul 8: El massatge
Mòdul 9: Maniobres de quiromassatge
Mòdul 10: Tipus de palpació
Mòdul 11: Patologies i tractament

Requisits

No hi ha requisits acadèmics.

Objectius

Conèixer com és i com funciona el cos humà. Saber donar qualsevol tipus de massatge en qualsevol zona del cos. Identificar i palpar les principals estructures del cos. Realitzar diferents tipus de massatge en funció de quin sigui l'objectiu que volem aconseguir. Crear un ambient propici per a donar un massatge. Identificar quan podem i quan no hem de realitzar un massatge. Comprendre la importància de realitzar una fitxa de client i aprendre a elaborar-la. Adoptar les postures més adequades en cada moment per evitar lesions laborals. Conèixer les diferents maniobres que podem trobar en qualsevol massatge. Conèixer els efectes del massatge en el nostre cos. Reconèixer i comprendre algunes de les patologies més habituals en la població en general i saber què massatge podríem fer en cada cas per aconseguir una millora. Diferenciar-te de la resta de massatgistes aportant el teu toc personal.

Titulació obtinguda

Els alumnes que finalitzen amb èxit el programa obtindran el corresponent DIPLOMA del Curs de Quiromassatge expedit per SEA (SectorFitness European Academy) que equival al Nivell IV o instructor Advanced. Aquells alumnes que concloguin els estudis i superin amb èxit els continguts del curs, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UMP / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Perspectives laborals

En acabar el curs podràs treballar dins de: Centres de fisioteràpia. Clíniques. Spas. Centres de bellesa. Balnearis. Centres esportius. Gimnasos. Centres d'esquena sana. Clubs esportius. Centres d'osteopatia. Muntar-te el teu propi negoci.

Professorat

Professors Experts: Professionals amb Experiència.
Curs de Quiromassatge
MASTERD Profesionales
Campus i seus: MASTERD Profesionales
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X