Curs de Quiromassatge

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Actualment, des de la perspectiva de la salut, el concepte de "benestar" s'inclou i es treballa des de diferents disciplines i s'entén com a resultat de variades pràctiques i intervencions. El quiromassatge és una de les tendències més valorades en aquest sentit, ja que contribueix de forma bastant immediata a aconseguir aquest estat de benestar físic, tan demandat en la societat d'avui en dia.

A Campus Superior de Formació, conscients d'aquesta realitat, impartim de forma presencial el curs de Quiromassatge, amb el qual adquiriràs els coneixements teoricopràctics necessaris per poder exercir professionalment en aquest àmbit.

OBJECTIUS

Assolir els coneixements necessaris sobre tècniques, maniobres i tendències del quiromassatge, així com tots els aspectes directament relacionats amb aquesta disciplina, per poder exercir professionalment com quiromassatgista.

METODOLOGIA

La base metodològica part dels ensenyaments i intervencions del professor quiromassatgista a l'aula, i per descomptat, de l'execució de les tècniques.

El professor ensenya els continguts teòrics més importants i executa totes les intervencions pràctiques del quiromassatge, de manera que l'alumne sàpiga què massatge executa, com ha d'aplicar i amb quina finalitat concreta.

Lògicament, l'alumne també participa activament en la realització dels massatges propis del quiromassatge, sempre guiat pel quiromassatgista.

La realització pràctica i execució de les diferents tècniques manuals suposen el 80% del curs.

Els dossiers que s'inclouen en el curs serveixen com a material de suport i seguiment.

TITULACIÓ

En finalitzar els estudis, i una vegada formalitzats els tràmits administratius, l'alumne que superi satisfactòriament el curs obtindrà, de Campus Superior de Formació, un certificat acreditant haver superat el curs de "QUIROMASSATGE".

Temari

Mòdul N º 1: Història del massatge
Evolució del massatge al llarg de la Història: civilitzacions, models i tècniques.

Mòdul N º 2: Generalitats del massatge
Definició i generalitats del quiromassatge. Indicacions i contraindicacions del quiromassatge. Descripció de les maniobres més usuals en el quiromassatge. Esquema general del massatge.

Mòdul N º 3: Anatomia i fisiologia
Osteologia. Artrologia. Gia. Moviments articulars.

Mòdul N º 4: Mecànica del massatge
Moviments en decúbit supí: peu, turmell, cama, genoll, cuixa, abdomen, tòrax, braç, avantbraç, mà i coll. Moviments en decúbit pron: cama, cuixa i esquena.

Destinataris

Aquest curs està dirigit a:

- Aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de quiromassatgista.
- Aquelles persones que tinguin coneixements bàsics en quiromassatge i vulguin aprofundir en aquesta matèria i conèixer noves tècniques.
- Aquelles persones que, tenint coneixements teòrics, vulguin saber com aplicar-los en la pràctica.

Promocions

Kit professional de regal.
Llitera professional de regal (consultar condicions).
Curs de Quiromassatge
Campus Superior de Formación
Campus i seus: Campus Superior de Formación
Campus Superior de Formación
Entença, 219-225 08029 Barcelona
Cursos més populars
X