Recursos per a l'animació en centres de gent gran

Descripció

Aprendre a planificar, dissenyar, desenvolupar i avaluar les dinàmiques i activitats programades; potenciar i desenvolupar les capacitats, habilitats i destreses de les persones grans.

Aconseguir la millora de la qualitat de vida i la salut integral (física, mental, social i emocional) de les persones usuàries del centre.

Adquirir prou recursos per saber en tot moment com dinamitzar espais d'intervenció educativa i d'oci.  

Temari

Es realitzaran dinàmiques que tinguin en compte les diferents capacitats tant cognitives com físiques de les persones que participin en les activitats.

Es treballarà l'orientació espaial, temporal i personal a partir d'activitats concretes, també es treballarà des de la perspectiva de donar valor al grup d'usuaris/es com a eina que ajudi a crear sinergies que permetin els reconeixement del grup i el autoreconeixement  individual.

Capacitat per elaborar projectes d'intervenció en l'àmbit de la dinamització.

Destinataris

Treballadors/es  dels centres residencials i centres de dia de persones grans que participen en els projectes de dinamització. 

Metodologia

La nostra proposta de formació e-learning es basa en una modalitat asíncrona (diferida en el temps) que et permetrà gestionar el teu propi aprenentatge, contant amb el seguiment i el suport d?un tutor.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

Data inici: 12 de noviembre de 2015 Data fi: 20 de diciembre de 2015

Titulació obtinguda

Certificat acreditatiu de la Fundació Pere Tarrés.

Preu

108 €
Matrícula Online.

Avantatges del curs

Activa: Tu mateix construeixes el teu propi coneixement a través de la reflexió. Col·laborativa: Pretenem que l?aula es converteixi en un espai d´intercanvi d?experiències i coneixements per a tots els alumnes. Auto aprenentatge: on vulguis i quan vulguis, tu decideixes com estudiar.

Professorat

Maria Felix Molano, educadora social- responsable de dos casals de l'ajuntament de Barcelona. Diplomada en Educació Social. Formo part de l'equip de formadores de cursos relacionats amb persones amb dependència de la Fundació Pere Tarrés.
Recursos per a l'animació en centres de gent gran
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Campus i seus: Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés
c/Carolines 10 08012 Barcelona
Cursos més populars
X