Curs de Retoc digital Adobe Photoshop

Curs
Presencial
70 hores
Consulteu el preu

Descripció

Photoshop és una aplicació que permet l'obtenció d'una imatge des de qualsevol perifèric, la seva visualització a pantalla, i el seu retoc posterior. Aquest pot anar des d'una simple correcció de color fins a qualsevol modificació en el seu contingut. Finalment, l'usuari pot treure el resultat per impressora detallant-ne la seva configuració. Photoshop pot ser una aplicació simple i a la vegada complexa i potent, depenent de l'usuari que la utilitzi. Pot generar imatges d'altíssima qualitat a la vegada que preparar documents per Internet. Actualment es pot afirmar sens dubte que és el programa més estès i utilitzat en el món de les arts gràfiques i el disseny, quan a aplicacions de retoc digital ens referim.
 

Destinataris

A qui va dirigit aquest curs?

Aquest és un programa especialitzat però també accessible per a qualsevol usuari final que vulgui realitzar variacions a les seves imatges. Aniria dirigit a professionals de les arts gràfiques: dissenyadors gràfics, fotògrafs, periodistes, editors, impressors, filmadors, però també a usuaris no professionals que vulguin crear les seves pròpies fantasies gràfiques amb l'ordinador.

Objectius

Aprendre des de les coses més elementals (eines de pintura, edició, visualització, o capes) fins a coses més avançades (canals Alfa, traçats, correcció de color i el procés d'impressió). Les eines es van introduint de forma progressiva incrementant la dificultat dels exercicis a mesura que s'avança el curs. Prepara per al examen Visual Communication using Adobe Photoshop.

Promocions

Possibilitat de subvenció.

Horari

Curs amb horari flexible.
Curs de Retoc digital Adobe Photoshop
Ceina
Campus i seus: Ceina
Ceina
Avda. Europa, 7 - 9 08700 Igualada (Barcelona)
Cursos més populars
X