Curs de Retoc digital Adobe Photoshop

Ceina

Descripció

Photoshop és una aplicació que permet l'obtenció d'una imatge des de qualsevol perifèric, la seva visualització a pantalla, i el seu retoc posterior. Aquest pot anar des d'una simple correcció de color fins a qualsevol modificació en el seu contingut. Finalment, l'usuari pot treure el resultat per impressora detallant-ne la seva configuració. Photoshop pot ser una aplicació simple i a la vegada complexa i potent, depenent de l'usuari que la utilitzi. Pot generar imatges d'altíssima qualitat a la vegada que preparar documents per Internet. Actualment es pot afirmar sens dubte que és el programa més estès i utilitzat en el món de les arts gràfiques i el disseny, quan a aplicacions de retoc digital ens referim.
 

Destinataris

A qui va dirigit aquest curs?

Aquest és un programa especialitzat però també accessible per a qualsevol usuari final que vulgui realitzar variacions a les seves imatges. Aniria dirigit a professionals de les arts gràfiques: dissenyadors gràfics, fotògrafs, periodistes, editors, impressors, filmadors, però també a usuaris no professionals que vulguin crear les seves pròpies fantasies gràfiques amb l'ordinador.

Objectius

Aprendre des de les coses més elementals (eines de pintura, edició, visualització, o capes) fins a coses més avançades (canals Alfa, traçats, correcció de color i el procés d'impressió). Les eines es van introduint de forma progressiva incrementant la dificultat dels exercicis a mesura que s'avança el curs. Prepara per al examen Visual Communication using Adobe Photoshop.

Promocions

Possibilitat de subvenció.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Curs de Retoc digital Adobe Photoshop
També et recomanem aquests cursos
X