Revenue Management

Curs
Presencial
18 hores
Consulteu el preu

Descripció

El Revenue-Yield Management ha adquirit gran rellevància en la gestió hotelera i cada dia és més utilitzat per establiments de tot el món.

És una tècnica de gestió de les vendes que busca la maximització de la rendibilitat d'un inventari amb unes característiques determinades que condicionen les possibilitats d'actuació i d'optimització, totalment assolible i adaptable a tot tipus d'empresa.

L'objectiu principal és introduir als participants en les bases i justificants del sistema, així com capacitar-los en el desenvolupament dels raonaments imprescindibles sobre els aspectes claus de la gestió propis del Revenue Management.

Per aquest motiu es treballarà en:

Definir les pautes per a la gestió de la diversitat i característiques de la demanda, així com les influències de l'entorn sobre aquesta.
Establir els mètodes necessaris per a la determinació i control de previsions i la seva utilització com a eina estratègica.
Dissenyar i desenvolupar les eines d'anàlisi per a la presa de decisions relacionades amb la comercialització i la venda del producte hoteler.

Temari

  1. El Revenue Management, antecedents i condicionants del sistema.
  2. Components i objectius de la gestió hotelera segons els mètodes del Revenue Management.
  3. Eines i indicadors que utilitza el Revenue Management, a través de les quals es gestiona la direcció de la capacitat, l'assignació de descomptes i el control de la durada de les estades, com a factors clau que ens permetran gestionar el nostre servei perible cercant la maximització de resultats (Control de la demanda; Determinació del preu; Revenue Management per a grups).
  4. Gestió Total del Revenue Management.
  5. Com estructurar i integrar en l'organització la gestió del Revenue Management. Facilitadors de la gestió del Revenue Management dins de l'organització. Experiències.
  6. Conclusions. Dificultats de la gestió del Revenue Management i avantatges del sistema.

Destinataris

PÚBLIC OBJECTIU

Professionals del sector, directament relacionats amb la comercialització del producte hoteler en un entorn altament competitiu que estiguin interessats a adquirir coneixements clau per a la gestió optimitzada de les vendes.

Durada

del 30/09/2013, fins al 01/10/2013

Promocions

Descompte del 15% si s'inscriu i realitza el pagament abans del 28 de març de 2015 i si s'inscriuen dos o més treballadors de la mateixa empresa. (no acumulables).

Horari

de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:30 h.
Revenue Management
Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona
Campus i seus: Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona
Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centro adscrito a la Universidad de Barcelona
Avda. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona
Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centro adscrito a la Universidad de Barcelona
Avda. Can Marcet, 36-38 08035 Barcelona
Cursos més populars
X