Descripció

Els nostres professors, els nostres plans d'estudi i llibres de text garanteixen un aprenentatge ràpid. Per als cursos generals en grups, l'escola utilitza el seu propi manual, desenvolupat per l'escola i regularment avaluat i millorat. Cada classe dura 50 minuts. Els grups es formen en funció d'una prova de nivell que se celebrarà al lloc i no inclouen més de 12 estudiants.

Al final del curs, cada estudiant rep un certificat de participació. Els estudiants inscrits en cursos individuals rebran un informe detallat sobre els progressos realitzats i les recomanacions dels seus professors.

Els diferents programes són:Curs estàndard: 20 classes per setmanaLes classes es realitzen de dilluns a divendres.

El pla d'estudis és dinàmic i es basa en temaris de dues setmanes. Per als participants que assisteixen a cursos de quatre setmanes o més, els temaris successius s'estableixen sobre la base d'una gramàtica similar a la primera unitat.

Aquests cursos s'ofereixen en tots els nivells. No obstant això, demanem un coneixement passiu de l'alfabet ciríl · lic.Curs intensiu: 25 classes per setmanaEls cursos intensius ofereixen als nostres estudiants, des del nivell intermedi, l'oportunitat d'aprofundir en el coneixement ja adquirit en cinc cursos en mini-grups per setmana, a més del programa estàndard.

Aquests cursos addicionals es duen a terme a la tarda durant dos dies i se centren en temes específics com ara els negocis o l'economia, els mitjans de comunicació, la cultura, la història i la literatura.

Cada tema és debatut durant set setmanes. És possible canviar de tema cada setmana, o seguir el mateix tema durant diverses setmanes, però no seguir dos temes en paral · lel.

Si un estudiant sent que no té el nivell necessari, pot començar amb les lliçons senzilles i assistir a aquests cursos quan se senti més còmode.

Les opcions:Rus comercial, de negocis: Fer contactes, empresarials, recursos humans, negociació, seguretat i aspectes legals, tipus i estructures de les empreses, particularitats del comerç a Rússia, etc.

Els mitjans de comunicació en la Rússia d'avui: Els mitjans de comunicació en el context de la Rússia actual, Llibertat d'expressió i de premsa, la premsa i els polítics, Crim i càstig, nous rics i els empleats de l'Estat, Protecció del Medi Ambient, problemes recurrents a Rússia ...

La cultura russa i la història: Folklore rus, tradició ortodoxa, el sistema polític, la idea russa, Sant Petersburg, l'art rus, ...

Literatura russa: els diferents períodes de la literatura russa, de la literatura antiga al postmodernismeCursos particulars

Garanteixen un progrés particularment ràpid, però requereixen un compromís personal.Una anàlisi de les necessitats de l'estudiant permet que el professorat obtenir una imatge precisa dels objectius i adaptar vocabulari, materials i pla d'estudis a les necessitats individuals de l'estudiant.Les classes particulars s'ofereixen en els diferents nivells d'intensitat:

Hobby: 15 classes

Estàndard: 20 classes

Intensiu: 30 classes

Crash: 40 classesPreparació a exàmens TRKI Consisteixen en mòduls de cinc lliçons per setmana addicionals a les classes en grup o privades.

Aquest programa prepara els participants per examinar en la prova de Llengua Estrangera de Rússia (TRKI), reconeguda oficialment pel Ministeri Federal d'Educació rus i determina la capacitat dels estudiants a seguir estudis universitaris a Rússia.

La nostra escola prepara els estudiants per aprovar el nivell 3 del TRKI. Els estudis universitaris requereixen un nivell 2.Activitats d'oci

L'escola combina l'estudi seriós de l'idioma i el lleure a través d'un ampli ventall d'activitats per als estudiants. Excursions i visites permeten als participants el familiaritzar a l'estil de vida russa. Algunes activitats, com visitar la ciutat o el còctel de divendres, són gratuïts, mentre que altres es duen a terme a un preu raonable.

Les activitats inclouen visites a diversos llocs d'interès a Moscou:

El Kremlin o Peterhof (el Versalles rus),

el museu del KGB o el museu nacional rus,

 
visites temàtiques guiades com la visita de Moscou en vaixell.

Les excursions d'una jornada són organitzades a ciutats com Veliky Novgorod.

Altres activitats esportives i culturals són organitzades com les sortides al teatre o els tallers d'art folklòric.

Veure més

Temari del curs

L'escola proporciona allotjament amb famílies d'acollida o en residències. La majoria dels nostres estudiants trien la família d'acollida per fer una immersió total en la societat russa.
Amb família d'acollida

Els estudiants s'allotgen en una habitació individual, neta i espaciosa.Mientras que el bany i la cuina són compartits amb la família. Inclou esmorzar i sopar.

El temps màxim de viatge per anar a l'escola és de 50 minuts i el temps de viatge mitjana és de 40 minuts. La meitat de les famílies viuen al centre, l'altra meitat en el modern districte voltant de Moscou

Seleccionem famílies que en general no tenen coneixement de llengües estrangeres, especialment de l'anglès. No obstant això, si un participant no se sent còmode amb aquesta solució, anem a tractar de trobar una família on es parla anglès. No obstant això, l'experiència demostra que fins i tot els principiants poden comunicar després del primer dia.

És obvi que l'estudiant haurà de demostrar una mica de flexibilitat i tolerància per a una integració perfecta i agradable. Rússia encara compta amb algunes rudimentàries estructures, de manera que els talls d'electricitat i d'aigua calenta són freqüents. Sense ambargo la famosa hospitalitat russa ajudarà a superar aquestes adversitats.

L'allotjament amb una família d'acollida es realitza de diumenge a diumenge. Si un estudiant arriba a un dissabte o abans, hi haurà un suplement diari al total del preu.
En apartament compartit

Els estudiants que prefereixen ser independents poden optar per allotjar-se en un apartament compartit amb altres estudiants.

Els apartaments disposen d'habitacions individuals (2 o 3 per departament en general), una cambra de bany i cuina compartits. Es proporcionen estris de cuina i roba de llit.

Els apartaments estan equipats amb TV, telèfon, rentadora i l'aspiradora.
El preu d'un apartament residencial és el mateix que el de la família d'acollida encara que no s'inclouen els àpats.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells de rus.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar el rus en una immersió cultural i / o lingüística a Rússia. Per a majors de 17 anys.

Requisits

Curs de rus durant tot l'any, des dels 17 anys.
Durada mínima: 2 setmanes.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals.
Programes a mida de l'estudiant.

Horari/Torn

L'horari dependrà del programa de lliçons seleccionat.

Durada

A partir de 2 setmana fins a 36 setmanes. Programa flexible.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola a Moscou, Rússia.

Objectius

Aprenentatge de rus general en grups internacionals.

Promocions

Més destinacions per aprendre el rus a la web www.easylanguages.com

Preu

2 setmanes a partir de 1080 euros - 4 setmanes a partir de 2075 euros - 8 setmanes a partir de 3820 euros.
Inclou: 15 lliçons setmanals i allotjament en família d'acollida (mitja pensió), trasllats i llibres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Rus a Moscou

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos