Curs Intensiu de Preparació de la Selectivitat per a Estrangers

Curs
Presencial
5 mesos
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

Curs de Selectivitat Intensiu per a estudiants amb batxillerat internacional o batxillerat realitzat en sistemes educatius diferents a l'espanyol.
Has acabat el batxillerat al teu país i acabes d'arribar a Barcelona ?.
 Aquest curs intensiu per a estudiants internacionals és la millor preparació. En cinc mesos podràs arribar a la nota d'admissió de la universitat que necessites. Aquest curs intensiu per a Selectivitat és adequat per a alumnes que hagin realitzat un batxillerat internacional o hagin cursat el batxillerat fora d'Espanya i de el sistema educatiu espanyol i vulguin estudiar a les universitats espanyoles amb uns bons resultats en la prova d'accés a la universitat o selectivitat.
Per a aquest curs intensiu de Selectivitat de la convocatòria de maig, els alumnes que hagin finalitzat els estudis en els centres situats a l'estranger adscrits a la UNED i de l'CIDEAD realitzaran l'Avaluació d'el batxillerat per a l'Accés a la Universitat (EBAU) a la UNED . Els estudiants amb un batxillerat finalitzat en un sistema educatiu diferent a l'espanyol, hauran de realitzar les Competències de Proves Específiques (PCE) de la UNED, ja que són requisit indispensable, exigit per les universitats espanyoles, per a l'accés a qualsevol carrera.
Per què cal realitzar un curs intensiu de Selectivitat especial per a estudiants estrangers o batxillerats internacionals? Cal tenir en compte que la prova d'accés a la universitat a Espanya està basada en els continguts de l'batxillerat espanyol. Si has estudiat el batxillerat fora d'Espanya o has cursat un batxillerat internacional, els teus proves d'accés a la universitat són diferents de les dels estudiants amb batxillerat espanyol.

Destinataris

Curs Selectivitat Intensiu per a estudiants amb batxillerat internacional o batxillerat realitzat en sistemes educatius diferents a l'espanyol.

Durada

Inici EBAU / UNED: 18 de gener de 2021. Finalització: Divendres abans de l'examen. Dates dels exàmens oficials de la selectivitat PCE - UNED: Pendents de confirmar. Maig a juny de 2021.

Objectius

El curs es tracta d'una preparació intensa amb l'objectiu d'obtenir uns òptims resultats i poder optar a tots els graus universitaris.

Promocions

Ajuda als alumnes amb els tràmits de l'homologació dels estudis cursats en els seus països i amb la matrícula per a l'examen oficial.

Preu

entre 1000 € i 2500 €
El preu del curs va en funció de si es necessita visat o no i del nombre d'assignatures que es vulgui fer.

Avantatges del curs

Durant el curs de Selectivitat intensiu de maig per a estudiants internacionals es realitzen 2 proves (simulacres) de Selectivitat. Perquè coneguis els teus punts febles i puguis corregir els errors de forma efectiva.

Professorat

Els professors sintetitzaran durant el curs de Selectivitat intensiu de maig els temes teòrics i practicaràs amb exercicis típics de Selectivitat, perquè amb el teu esforç i dedicació, aprenguis a respondre tota les preguntes de l'examen. Acadèmia Guiu compta amb professors titulats, especialitzats en cada assignatura, i amb àmplia experiència en formar tot tipus d'estudiants que necessitin un suport acadèmic a qualsevol nivell.
Campus i seus: Academia GUIU - Desde 1892
Academia GUIU - Desde 1892
C/ Aragó, 233 08007 Barcelona
Cursos més populars
X