Academia GUIU - Desde 1892

Curs Intensiu de Preparació de la Selectivitat per a Estrangers

Academia GUIU - Desde 1892

Descripció

Curs de Selectivitat Intensiu per a estudiants amb batxillerat internacional o batxillerat realitzat en sistemes educatius diferents a l'espanyol.

Has acabat el batxillerat al teu país i acabes d'arribar a Barcelona ?.

 Aquest curs intensiu per a estudiants internacionals és la millor preparació. En cinc mesos podràs arribar a la nota d'admissió de la universitat que necessites. Aquest curs intensiu per a Selectivitat és adequat per a alumnes que hagin realitzat un batxillerat internacional o hagin cursat el batxillerat fora d'Espanya i de el sistema educatiu espanyol i vulguin estudiar a les universitats espanyoles amb uns bons resultats en la prova d'accés a la universitat o selectivitat.

Per a aquest curs intensiu de Selectivitat de la convocatòria de maig, els alumnes que hagin finalitzat els estudis en els centres situats a l'estranger adscrits a la UNED i de l'CIDEAD realitzaran l'Avaluació d'el batxillerat per a l'Accés a la Universitat (EBAU) a la UNED . Els estudiants amb un batxillerat finalitzat en un sistema educatiu diferent a l'espanyol, hauran de realitzar les Competències de Proves Específiques (PCE) de la UNED, ja que són requisit indispensable, exigit per les universitats espanyoles, per a l'accés a qualsevol carrera.

Per què cal realitzar un curs intensiu de Selectivitat especial per a estudiants estrangers o batxillerats internacionals? Cal tenir en compte que la prova d'accés a la universitat a Espanya està basada en els continguts de l'batxillerat espanyol. Si has estudiat el batxillerat fora d'Espanya o has cursat un batxillerat internacional, els teus proves d'accés a la universitat són diferents de les dels estudiants amb batxillerat espanyol.
Veure més

Destinataris

Curs Selectivitat Intensiu per a estudiants amb batxillerat internacional o batxillerat realitzat en sistemes educatius diferents a l'espanyol.

Durada

Inici EBAU / UNED: 18 de gener de 2021. Finalització: Divendres abans de l'examen. Dates dels exàmens oficials de la selectivitat PCE - UNED: Pendents de confirmar. Maig a juny de 2021.

Objectius

El curs es tracta d'una preparació intensa amb l'objectiu d'obtenir uns òptims resultats i poder optar a tots els graus universitaris.

Promocions

Ajuda als alumnes amb els tràmits de l'homologació dels estudis cursats en els seus països i amb la matrícula per a l'examen oficial.

Preu

El preu del curs va en funció de si es necessita visat o no i del nombre d'assignatures que es vulgui fer.

Avantatges del curs

Durant el curs de Selectivitat intensiu de maig per a estudiants internacionals es realitzen 2 proves (simulacres) de Selectivitat. Perquè coneguis els teus punts febles i puguis corregir els errors de forma efectiva.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Intensiu de Preparació de la Selectivitat per a Estrangers

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Intensiu de Preparació de la Selectivitat per a Estrangers