MASTERD Profesionales

Curs de So en directe

MASTERD Profesionales

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Barcelona

Descripció

En el desenvolupament del curs de Tècnic de so en directe l'alumne aprèn els fonaments físics del so, els sistemes i equips d'àudio per a esdeveniments en directe, les tasques del tècnic de so en els escenaris, la distribució dels equips a l'escenari, etc.

El Tècnic de So és un membre més del grup en un concert, totalment necessari perquè tot surti segons el previstL'alumne, com a tècnic de so professional, també aprèn a muntar i manejar els controls de monitors, el maneig i muntatge de control de PA, les tècniques antifeedback.Amb aquest curs de so en directe seràs capaç de decidir la ubicació de les fonts de so, conèixer les tècniques sonores, d'electroacústica ... i formar-te com professional del sector.


Veure més

Temari del curs

Les unitats didàctiques de el curs de So en directe són:

1. Física del So
2. Electricitat
3. Electroacústica
4. Tècniques
5. Documentació Tècnica. Preparació de Material

Requisits

Sense requisits.

Objetius

Ensenyar a l'alumne la suficient teoria i tècnica, per poder ser capaç de tirar endavant projectes i / o esdeveniments de sonorització, tant en espais de grans dimensions com en els que no ho són. Familiaritzar l'tècnic amb els diferents aparells, micròfons i connexions existents ja en locals a l'hora d'haver de fer-se càrrec del sistema de megafonia. Ser capaç de comprendre les diferents especificacions i qualitats del sistema al qual s'enfronta, per poder així triar la millor opció a l'hora de l'esdeveniment. Tenir la capacitat de decidir on i com fer la correcta col·locació de la o les diferents fonts sonores Saber realitzar el control de so (FOH)

Titulació obtinguda

Diploma certificat per l'Escola Professional Audiovisual de MasterD.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de So en directe

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos