ESRI España

Solució Esri per Gestió d' Aigües

ESRI España

Curs
Presencial | On-line
15 Hores
  • Barcelona
850 €

Descripció


Aquest curs explica detingudament el model de dades que ESRI proposa per a la gestió del cicle integral de l'aigua i les diverses eines personalitzades que disposa la solució per a la gestió d'actius. En aquest sentit, es repassa exhaustivament el model de dades (proveïment, sanejament i aigües pluvials) i l'emmagatzematge de la informació en format geodatabase.D'altra banda, s'expliquen totes les eines de construcció, que ens permetran editar d'una manera senzilla els diversos elements que conté la xarxa i s'analitza l'extensió de l'assistent d'atributs que ens proporciona una sèrie de capacitats molt avançades per calcular els atributs de les nostres dades.Objectius:  • Comprendre i manejar el model de dades de la Solució d'Aigües


  • Comprendre i definir opcionalment regles de connectivitat i pesos a la xarxa geomètrica


  • Edita entitats en una xarxa geomètrica utilitzant les ordres d'edició del producte i els comandaments    d'edició de les barres d'eines d'edició d'infraestructures i Informes d'Infraestructures.


  • Realitzar anàlisis utilitzant les ordres que la solució ens aporta a la barra d'eines d'informes d'Infraestructures. Addicionalment, es repassaran algunes tasques d'anàlisi que es poden utilitzar amb la barra d'eines d'anàlisi de xarxes de servei.


  • Treballar amb l'extensió del Assistent d'atributs per tal de definir regles i valors per a les dades emmagatzemades en el nostre model de dades. 


Veure més

Requisits


Recomanacions per a l'adequat aprofitament del curs:


El curs està dirigit a professionals en la gestió del cicle de l'aigua amb coneixements avançats en tecnologia ESRI. L'alumne ha de disposar de les suficients aptituds en el maneig del programari o haver cursat algun dels cursos presencials o tenir coneixements equivalents:


ArcGIS Desktop II: Eines i Funcionalitats
onstrucció de geodatabases

Durada

3 díes

Preu

850 €
Preu per plaça: 850 ?
Preu curs complet: 3.800 ?

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Solució Esri per Gestió d' Aigües

Solució Esri per Gestió d' Aigües