ESRI España

Solució Esri per Gestió d' Aigües

ESRI España

Curs
Presencial | On-line
15 Hores
  • Barcelona
850 €

Descripció


Aquest curs explica detingudament el model de dades que ESRI proposa per a la gestió del cicle integral de l'aigua i les diverses eines personalitzades que disposa la solució per a la gestió d'actius. En aquest sentit, es repassa exhaustivament el model de dades (proveïment, sanejament i aigües pluvials) i l'emmagatzematge de la informació en format geodatabase.D'altra banda, s'expliquen totes les eines de construcció, que ens permetran editar d'una manera senzilla els diversos elements que conté la xarxa i s'analitza l'extensió de l'assistent d'atributs que ens proporciona una sèrie de capacitats molt avançades per calcular els atributs de les nostres dades.Objectius:  • Comprendre i manejar el model de dades de la Solució d'Aigües


  • Comprendre i definir opcionalment regles de connectivitat i pesos a la xarxa geomètrica


  • Edita entitats en una xarxa geomètrica utilitzant les ordres d'edició del producte i els comandaments    d'edició de les barres d'eines d'edició d'infraestructures i Informes d'Infraestructures.


  • Realitzar anàlisis utilitzant les ordres que la solució ens aporta a la barra d'eines d'informes d'Infraestructures. Addicionalment, es repassaran algunes tasques d'anàlisi que es poden utilitzar amb la barra d'eines d'anàlisi de xarxes de servei.


  • Treballar amb l'extensió del Assistent d'atributs per tal de definir regles i valors per a les dades emmagatzemades en el nostre model de dades. 


Veure més

Requisits


Recomanacions per a l'adequat aprofitament del curs:


El curs està dirigit a professionals en la gestió del cicle de l'aigua amb coneixements avançats en tecnologia ESRI. L'alumne ha de disposar de les suficients aptituds en el maneig del programari o haver cursat algun dels cursos presencials o tenir coneixements equivalents:


ArcGIS Desktop II: Eines i Funcionalitats
onstrucció de geodatabases

Durada

3 díes

Preu

850 €
Preu per plaça: 850 ?
Preu curs complet: 3.800 ?

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Solució Esri per Gestió d' Aigües

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Solució Esri per Gestió d' Aigües