Escuela de Alta Dirección y Administración (EADA)

Start-Up: Creació d'Empreses de Valor

Escuela de Alta Dirección y Administración (EADA)

Postgrau
Presencial
  • Barcelona
5.000 €

Descripció

Objectiu del programa Start-Up: Creació d'Empreses de ValorStart-Up: Creació d'Empreses de Valor és un programa de formació per a emprenedors que requereixen crear un model de negoci exitós. Està orientat a desenvolupar en el participant les competències empresarials necessàries per a la creació i gestió d'una empresa, partint des de la metodologia requerida per a dissenyar i implementar un pla estratègic d'empresa i la posada en marxa, aprenent eines d'utilitat per a cadascuna de les àrees principals de l'empresa i les seves fases de desenvolupament, obtenint una visió global, coherent i integrada del funcionament d'una empresa i desenvolupant la capacitat de creació i valoració d'empreses i models de negoci.L'objectiu del programa es resumeix en la frase: "un participant, una empresa". Els quatre períodes marcats en el programa Start-Up: Creació d'Empreses de Valor estan orientats a donar suport a la creació d'una empresa o projecte per part de tots els participants del programa.metodologiaLa nostra filosofia és "learning by doing" (aprendre fent), perquè a EADA pensem que la millor forma d'ajudar-te a superar amb èxit les teves pròpies limitacions és proporcionar-te l'experiència vivencial.EADA fa servir aquesta metodologia en els seus programes Màster, MBA i Executive. Amb ella, els participants del programa podran experimentar, en un entorn simulat, decisions i situacions aplicables a un entorn empresarial real, amb els quals s'enfrontaran al llarg de la carrera professional.A EADA oferim un model pedagògic que desenvolupa en paral · lel els propis coneixements, competències professionals i capacitats personals. Al programa Compensació Integral desenvolupem diferents metodologies que impulsaran l'assoliment dels objectius dels alumnes.

Veure més

Temari del curs

fonaments

Abast: mòdul dedicat a l'homogeneïtzació de conceptes empresarials ia la seva adaptació a la realitat d'una nova empresa.
Fita: Validació de la idea de negoci i dels indicis d'oportunitat, o bé del replantejament empresarial.
Creació / Seed

Abast: Mòdul dedicat al desenvolupament dels conceptes relacionats amb el disseny i creació de l'empresa. Es treballaran capacitats d'anàlisi de situacions i negoci, així com metodologies de planificació estratègica i de creació de models de negoci.
Fita: Generació d'un model de negoci sòlid, sostenible i comunicable, recolzat en avantatges competitius.
Acceleració / Start-Up

Abast: Mòdul dedicat l'acceleració i estabilització de l'empresa. En el mòdul es tractaran conceptes d'estabilització de valor, noves tecnologies i altres factors que afegeixen / sostenen valor a l'empresa. Addicionalment, es desenvoluparan opcions d'acceleració del creixement de l'empresa i es continuarà amb el desenvolupament de les habilitats de presentació de projectes empresarials.
Fita: Generació d'un Business Pla dinàmic per al model de negoci proposat.
Creixement

Abast: Mòdul dedicat al creixement de l'empresa, dedicant-se especialment a la valoració de negocis i de nous mercats. Es tractaran conceptes relacionats amb l'expansió i creixement però també relatius al manteniment i captació contínua de valor. Es desenvoluparan més habilitats de negociació i relació amb empreses i inversors.
Fita: Presentació del projecte en fòrums d'inversió i perfilat definitiu del Business Pla dinàmic.
Veure més

Requisits

Experiència professional: No requerida.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Durada

4 mesos, Part Time.
Inici: 06-maig-2013.
Fi: 25-oct-2013.

Preu

5.000 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Start-Up: Creació d'Empreses de Valor

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Start-Up: Creació d'Empreses de Valor