Curs Superior en Direcció i Administració d'Empreses (distància / online)

Curs
On-line | Distància
Consulteu el preu

Descripció

El Curs Superior en Direcció i Administració d'Empreses ofereix una visió global de la gestió dels diferents departaments de l'empresa, de manera que l'alumne estarà capacitat per desenvolupar les seves funcions en qualsevol d'ells.
El curs té entre els seus objectius el creixement professional de l'alumne a través del desenvolupament de competències transversals i específiques.
L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après.

Temari

  • Estratègia Empresarial
  • Màrqueting
  • Comptabilitat
  • Control de Gestió
  • Recursos Humans
  • Logística empresarial
  • Habilitats directives

Competències per a les quals et prepara el curs

En finalitzar el curs, l'alumne serà capaç de: Dirigir de forma eficaç les diferents àrees funcionals de la companyia. Optimitzar la utilització dels recursos humans i materials de l'empresa. Crear i dirigir de forma eficaç la seva pròpia empresa. Dissenyar estratègies de màrqueting que permetin el desenvolupament i gestió de marques i productes. Gestionar equips de vendes. Elaborar i interpretar els estats comptables del negoci. Gestionar la comunicació interna de l'organització.

Metodologia

El model a distància online d'EAE Escola d'Administració d'Empreses i IL3 UB es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. L'objectiu és assegurar la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après, i per a això es basa en: Els recursos d'aprenentatge. L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. El treball en equip.

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el curs obtindran una doble titulació de: Campus Barcelona: EAE+ UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos als cursos i màsters d'EAE.
Beca Desenvolupament Integral Pimes
Beca Dona Directiva
Beca Discapacitat Acreditada
Beca Excel·lència Acadèmica EAE
beca Emprenedors
beca Directius

Avantatges del curs

Els alumnes matriculats disposen del carnet d'EAE Escola d'Administració d'Empreses i de la Universitat de Barcelona, ​​beneficiant dels avantatges i serveis de les dues.

Borsa de treball

L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa de treball d'IL3 Universitat de Barcelona. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual.
Curs Superior en Direcció i Administració d'Empreses (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Cursos més populars
X