Curs Superior en Direcció Financera i Control de Gestió (distància / online)

Curs
On-line | Distància
Consulteu el preu

Descripció

El Curs Superior en Direcció Financera i Control de Gestió té com a objectiu ensenyar als participants a analitzar els estats financers i a dissenyar de manera eficaç la política financera de l'empresa.
El curs proporciona els coneixements i actituds necessàries per desenvolupar amb èxit les tasques pròpies del responsable de gestió financera, comprenent el marc conceptual per a dissenyar un sistema de costos i pressupostos que s'adapti a les necessitats de l'organització.
L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après.

Temari

  • Estratègia Empresarial
  • Comptabilitat
  • Anàlisi de la situació de l'empresa
  • Operacions financeres i sistema financer
  • Control de gestió
  • Eines de desenvolupament professional

Competències per a les quals et prepara el curs

En finalitzar el curs, l'alumne serà capaç de: Dissenyar i dirigir l'estratègia i la política financera i comptable de l'empresa en funció de l'entorn econòmic. Diagnosticar la situació econòmica i financera de la companyia a través de ràtios clau que ajudin a la presa de decisions, per poder emetre informes d'assessorament comptable i de control de riscos financers. Elaborar i interpretar els estats comptables de l'empresa. Gestionar la tresoreria i negociar amb entitats financeres. Establir polítiques de cobraments i pagaments. Dirigir un departament de finances, econòmic-financer, de comptabilitat i de control de gestió en l'empresa, o bé fer la seva activitat en una auditoria o consultoria.

Metodologia

EAE Business School aposta per l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. L'objectiu és assegurar la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après, i per a això es basa en: Els recursos d'aprenentatge. L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. El treball en equip.

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el curs obtindran una doble titulació de: Campus Barcelona: EAE+ UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos als cursos i màsters d'EAE.
Beca Desenvolupament Integral Pimes
Beca Dona Directiva
Beca Discapacitat Acreditada
Beca Excel·lència Acadèmica EAE
beca Emprenedors
beca Directius

Avantatges del curs

Els alumnes matriculats disposen del carnet d'EAE Escola d'Administració d'Empreses i de la Universitat de Barcelona, ​​beneficiant dels avantatges i serveis de les dues.

Borsa de treball

L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa de treball d'IL3 Universitat de Barcelona. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual.
Curs Superior en Direcció Financera i Control de Gestió (distància / online)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Cursos més populars
Sol·licita informació
X