Curs Superior de Nutrició Esportiva i Entrenament Personal

Curs
On-line | Semi-presencial
Consulteu el preu

Descripció

T'interessa el món de l'entrenament personal? Coneixes la importància que té en l'àmbit esportiu l'alimentació? Aquesta és la teva oportunitat de convertir la teva vocació en la teva professió.
La creixent preocupació per la salut i el benestar fan que el Curs Superior de Nutrició Esportiva i Entrenament Personal sigui una interessant sortida professional, treballant tot això sota els dos pilars fonamentals del rendiment, l'entrenament i l'alimentació.
Amb aquest curs, aprendràs tot el necessari sobre alimentació aplicada a l'entrenament personal.
Et convertiràs en un professional capaç de treballar amb un client des de l'entrevista zero fins a la consecució dels objectius, coneixent el treball amb diferents perfils, materials, objectius ...
En definitiva, un curs molt complet que t'ajudarà a conèixer a la perfecció en què consisteix la feina d'un entrenador personal pot realitzar a més consell dietètic per als teus clients.

Temari

Assignatura 1: Generalitats i grups d'aliments. 6 unitats. 75 hores lectives.
Assignatura 2: Alimentació equilibrada. 5 unitats. 75 hores lectives.
Assignatura 3: Valoració de les capacitats físiques. 8 unitats. 200 hores lectives.
Assignatura 4: Anàlisi de les capacitats físiques i programació d'entrenaments personals. 4 unitats. 150 hores lectives.
Assignatura 5: Alimentació i nutrició en l'esportista. 4 unitats. 75 hores lectives.
Assignatura 6: Alimentació i bellesa. 5 unitats. 75 hores lectives.

Metodologia

Campus virtual: Estudia on i quan vulguis. Temaris actualitzats: La millor formació del mercat.

Objectius

Els nostres objectius són que coneguis les metodologies de treball d'un entrenador personal amb coneixements en dietètica i nutrició, pel que una vegada realitzat amb èxit aquest curs, seràs capaç de:
• Saber com es realitza un diagnòstic morfològic i la seva relació amb les dietes i aliments recomanables.
• Donar suport als nutricionistes en els controls periòdics de pes i en la modificació de dietes en funció de l'evolució dels teus clients.
• Assistir als nutricionistes i endocrins en l'elaboració de dietes de control de pes dels teus clients.
• Conèixer el procés de l'entrenament personal des de l'entrevista zero fins a la consecució dels objectius.
• Elaborar guions d'entrevista, test teòrics i pràctics i la seva anàlisi detallada.
• Elaborar plans d'entrenament amb diferents materials d'entrenament, específics per a cada tipus de client.
En definitiva, el nostre objectiu és que siguis el guia del teu client i que l'ajudeu a aconseguir els seus objectius de forma saludable.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que concloguin els estudis i superin amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra Universitat Politècnica de Madrid / MasterD Innovació i Competències de la Universitat Politècnica de Madrid.

Perspectives laborals

Aquest curs pot resultar d'interès per a: Entrenadors personal autònom. Entrenadors personal en sales de fitness. Entrenadors personal en centres especialitzats (electroestimulació, treball funcional, etcètera.). Entrenadors personal on-line. També podràs: Donar suport a professionals del sector de l'esport que vulguin adquirir o reforçar els seus coneixements sobre nutrició. Emprendre el teu propi negoci, sobretot herboristeries i parafarmàcies o relacionat amb l'entrenament personal. Aquestes són només algunes de les sortides que t'ofereix el nostre curs, però encara tens moltes més, focalitza el teu objectiu i aconsegueix-lo amb el Curs Superior de Nutrició Esportiva i Entrenament Personal.

Professorat

Professors Experts: Professionals amb experiència.
Curs Superior de Nutrició Esportiva i Entrenament Personal
MASTERD Profesionales
Campus i seus: MASTERD Profesionales
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X