Curs Superior de Sumiller i Gestor de Celler

Curs
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Si vols ser un expert en vi, fer recomanacions oportunes i els millors maridatges, el nostre Curs de Sommelier o Sommelier especialitzat t'ofereix l'oportunitat de formar-te de la manera més còmoda i professional. A part de la teoria, comptaràs amb video-tasts, classes en directe i un equip de professionals sempre a la teva disposició.
El Curs està pensat per a tot aquell que vulgui iniciar-se al món del vi i desenvolupar una carrera professional com a expert sommelier.
 
A més, l'Escola organitzarà tasts i tallers dedicats al món líquid en què podràs participar per ampliar coneixements. Una formació que acabarà amb un període de pràctiques en empreses punteres en el sector del vi i la restauració.

Temari

Assignatura 1: Vi i gastronomia
El vi com a aliment. Aspectes nutricionals i de salut.
El vi com experiència. El procés de tast de vi.
Vins del món i denominacions d'origen espanyoles.
Impacte econòmic del vi al món.
La gestió del celler en els negocis de restauració.

Assignatura 2. Disseny en negocis gastronòmics
Disseny i posada en marxa de projectes gastronòmics.
Factors clau de l'èxit en els negocis de restauració.
Màrqueting i noves formes de comunicació gastronòmica a través de la xarxa.
El protocol com a eina de comunicació en el món de la gastronomia.

Metodologia

Pràctiques professionals. En cadenes hoteleres de primer nivell. Classes en directe. Sessions en directe amb els teus professors. Tallers presencials. Grups reduïts. Videoclases 24h. Accés a totes les classes en vídeo. Professors Experts. Excel·lents professionals al teu servei. Carnet Manipulador Aliments. Gratis curs manipulador aliments ..

Titulació obtinguda

A la finalització del curs, els alumnes que hagin superat amb èxit els continguts del programa, obtindran els corresponents Diplomes acreditats per la Escuela de Hostelería de MasterD i per la Cátedra UPM/MasterD.

Perspectives laborals

El vi ha format part de la cultura gastronòmica espanyola des de sempre, els seus aspectes nutricionals i associats a la salut han fet d'aquesta beguda una indispensable en restaurants i altres negocis de restauració. Aprèn el procés de tast de vins i a saber seleccionar el millor vi per a cada ocasió i menú. En aquest curs s'estudia també els diferents tipus de vins del món així com les denominacions d'origen Espanyoles; i com ha generat un negoci amb gran impacte econòmic en el món. En els negocis de restauració, més concretament en els restaurants, s'estan demandant professionals capaços de gestionar el celler del negoci i ser capaços d'aconsellar i recomanar els vins més adequats a cada menú.

Professorat

785/5000 Pere de Diego: Sommelier / Expert en viticultura Soci propietari del Gastro-bar cultural Sandwich Mixt en Mercat de Antón Martin. Professor de Viticultura, Enologia, Anàlisi Sensorial a l'Escola d'Hosteleria de Salvador Gallego. Sommelier Responsable de de Túnel del Vi, Saló del Gourmet. Raquel Contador: Food Blogger R + D / Assessora Gastronòmica Llicenciada en Publicitat i RRPP, tècnica en Restauració i aficionada a les "lletres de la Bona Taula". Experta en assessoria i comunicació gastronòmica. Membre de l'Acadèmia Extremenya de Gastronomia. Eva Pardos: Coordinadora d'estudis Màster en gestió i innovació gastronòmica i de ciències de l'alimentació. Professora de l'àrea d'Hostaleria i Turisme de Master D des de 2006. Màster en gestió comptable laboral i fiscal.
Curs Superior de Sumiller i Gestor de Celler
MasterD Escuelas Profesionales
Campus i seus: MasterD Escuelas Profesionales
MasterD Escuelas Profesionales Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X