CEASFOR

Tècnic en activitats comercials

CEASFOR

Cicle formatiu de grau mitjà
On-line
1 Anys

Descripció


Si ja tens el teu propi negoci o vols crear-lo, si t'agrada el sector de les vendes "forma't com a tècnic en comerç!" Aprèn a gestionar, comercialitzar i gestionar un punt de venda. Treballaràs tècniques d'atenció al client, animació en el punt de venda ... tot el necessari per professionalitzar-te com a tècnic comercial. Si ja treballes en el sector de les vendes, cada dia més competitiu, aprèn noves tècniques per millorar la teva situació laboral!No busquis més excuses! Aconsegueix la teva titulació com a tècnic en comerç! Amb el nostre mètode de formació podràs estudiar des de casa, dins de l'horari que tu triïs.Amb el sistema d'estudis creat per l'equip formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults podràs aconseguir la titulació requerida per a acreditar-te com a Tècnic en Activitats Comercials al teu ritme i des de casa.Curs creat segons l'Ordre ECD / 73/2013, de 23 de gener, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà corresponent al títol de Tècnic en Activitats Comercials.El programa formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults està creat sobre la base del Reial Decret 1688/2011, de 18 de novembre, pel qual s'estableix el títol de Tècnic en Activitats Comercials i es fixen els seus ensenyaments mínimsEn el cas de complir els requisits exigits pel Ministeri d'Educació de l'Estat, si l'alumne decideix optar-hi, hi ha la possibilitat d'obtenir el títol de l'Administració pública corresponent, optant a les proves oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents comunitats autònomes, ja que els nostres cursos estan creats segons l'Ordre ECD / 73/2013, de 23 de gener, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà corresponent al títol de Tècnic en Activitats Comercials.Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat. El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que el nostre centre posa a disposició dels alumnes per potenciar l'acostament i que faci més àgil la relació Centre / Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.El Mètode de formació CEASFOR, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per la teva preparació, ens adaptem a la teva situació personal.


Veure més

Temari del curs

Operació d'emmagatzematge.

Animació del punt de venda.

Operacions de venda.

Administració i gestió d'un petit establiment comercial.

Aplicacions informàtiques de propòsit general.

Llengua estrangera o de la Comunitat Autònoma.

Formació i Orientació Laboral.

En empreses, en finalitzar la formació al centre educatiu, completant-la i realitzant activitats pròpies de la professió:

Formació en Centres de Treball (F.C.T.).

Destinataris

Dirigit a totes aquelles persones que vulguin formar-se i acreditar els seus coneixements com a professionals en el món de les vendes.

Requisits

1. Tenir 18 anys.


En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'han de complir els requisits següents *:


1. Estar en possessió del títol de Graduat en ESO o haver superat la prova d'Accés a Grau Mitjà o equivalents
2. Tenir 18 anys, o 19 si estan en possessió d'un títol de tècnic / a, o complir-los durant l'any natural de celebració de la prova.

Metodologia

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol. Fins que finalitzis la teva formació un tutor i al teu preparador et guiaran durant tot el procés formatiu, faran seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, avaluaran els teus progressos ... resoldran tots els teus dubtes en un termini màxim de 24h laborables.
El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:
1. El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.
2. El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.
3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.
4. El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.
5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.

Durada

1 any

Titulació obtinguda

Titulació acreditativa de CEASFOR

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Tècnic en activitats comercials

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Tècnic en activitats comercials