Tècnic en Cuina i Gastronomia des d'una Perspectiva Internacional + Titulació Oficial

Via Magna, International School of Hospitality and Tourism

Descripció

Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia

Durada: 2 anys

Període lectiu: De setembre a juny

Períodes de Pràctiques: 350 hores

Convocatòries: Avaluació contínua

Edat: 16 anys (mínim)

Requisits acadèmics: Graduat d'ESO o equivalent, o bé superar la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà.

No cal tenir un determinat nivell d'anglès per ingressar a Via Magna

Titulació oficial: Tècnic en cuina i gastronomia (2000 hores)

Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Tècnic en Cuina i Gastronomia des d'una Perspectiva Internacional + Titulació Oficial
També et recomanem aquests cursos
X