Tècnic en Cuina i Gastronomia des d'una Perspectiva Internacional + Titulació Oficial

Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia

Durada: 2 anys

Període lectiu: De setembre a juny

Períodes de Pràctiques: 350 hores

Convocatòries: Avaluació contínua

Edat: 16 anys (mínim)

Requisits acadèmics: Graduat d'ESO o equivalent, o bé superar la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà.

No cal tenir un determinat nivell d'anglès per ingressar a Via Magna

Titulació oficial: Tècnic en cuina i gastronomia (2000 hores)

Campus i seus: Via Magna, International School of Hospitality and Tourism
Via Magna, International School of Hospitality and Tourism
Acceso al Seminario, 16 43500 Tortosa (Tarragona)
Cursos més populars
X