CEAC

Curs de Dietètica

CEAC

Curs
Distància
1350 Hores

Descripció

El Curs de Dietètica de CEAC proporciona als alumnes els coneixements necessaris perquè siguin capaços d'elaborar dietes adaptades a parsones i / o col·lectius i controlar la qualitat de l'alimentació humana, analitzant els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals; programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits de alimeniación de la població sota la supervisió corresponent.


Temari del curs

1. Disposició i venda de productes.
2. Organització i gestió de l'àrea de treball assignada en la unitat / gabinet de dietètica.
3. Alimentació Equilibrada.
4. Fisiopatologia aplicada a la dietètica.
5. Dietoteràpia.
6. Educació sanitària i promoció de la salut.
7. Control alimentari.
8. Microbiologia i higiene alimentària.

Competències per a les que et prepara el curs

1. Organitzar i gestionar, al seu nivell, l'àrea de treball assignada en la unitat / gabinet. 2. Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius, segons les seves necessitats nutricionals. 3. Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius, segons la seva patologia específica. 4. Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar la seva qualitat higiènic-dietètica. 5. Supervisar la conservació, manipulació i transformació dels aliments de consum humà. 6. Promoure la salut de les persones i de la comunitat a través de l'educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut.

Metodologia

Metodologia a distància.

Objetius

El Curs de Dietètica de CEAC proporciona als alumnes els coneixements necessaris perquè siguin capaços d'elaborar dietes adaptades a persones i / o col·lectius i controlar la qualitat de l'alimentació humana, analitzant els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals; programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits de alimeniación de la població sota la supervisió corresponent.

Perspectives laborals

Dietista. Tècnic en Dietètica i Nutrició. Responsable d'Alimentació en Empreses de Catering. Tècnic en Higiene dels Aliments. Educador Sanitari. Consultor en Alimentació.

Avantatges del curs

Contingut en suport físic (llibres) i digitalitzat. Campus Online. Recursos d'aprenentatge: Realitat Virutal 360º. Videoconferències sanitàries en línia. Píndoles audiovisuals. Pràctiques professionals a Serunion i Naturhouse, entre altres. Entitat col·laboradora: HERBALIFE Borsa d'Ocupació. Respatller de Grup Planeta.
Realització de videoconferències durant el curs.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Dietètica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos