CEAC

Curs de Dietètica

CEAC

Cicle formatiu de grau superior
Distància
1350 Hores

Descripció

El Curs de Dietètica de CEAC proporciona als alumnes els coneixements necessaris perquè siguin capaços d'elaborar dietes adaptades a parsones i / o col·lectius i controlar la qualitat de l'alimentació humana, analitzant els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals; programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits de alimeniación de la població sota la supervisió corresponent.


Temari del curs

1. Disposició i venda de productes.
2. Organització i gestió de l'àrea de treball assignada en la unitat / gabinet de dietètica.
3. Alimentació Equilibrada.
4. Fisiopatologia aplicada a la dietètica.
5. Dietoteràpia.
6. Educació sanitària i promoció de la salut.
7. Control alimentari.
8. Microbiologia i higiene alimentària.

Competències per a les que et prepara el curs

1. Organitzar i gestionar, al seu nivell, l'àrea de treball assignada en la unitat / gabinet. 2. Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius, segons les seves necessitats nutricionals. 3. Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius, segons la seva patologia específica. 4. Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar la seva qualitat higiènic-dietètica. 5. Supervisar la conservació, manipulació i transformació dels aliments de consum humà. 6. Promoure la salut de les persones i de la comunitat a través de l'educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut.

Metodologia

Metodologia a distància.

Objectius

El Curs de Dietètica de CEAC proporciona als alumnes els coneixements necessaris perquè siguin capaços d'elaborar dietes adaptades a persones i / o col·lectius i controlar la qualitat de l'alimentació humana, analitzant els seus comportaments alimentaris i les seves necessitats nutricionals; programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits de alimeniación de la població sota la supervisió corresponent.

Perspectives laborals

Dietista. Tècnic en Dietètica i Nutrició. Responsable d'Alimentació en Empreses de Catering. Tècnic en Higiene dels Aliments. Educador Sanitari. Consultor en Alimentació.

Avantatges del curs

Contingut en suport físic (llibres) i digitalitzat. Campus Online. Recursos d'aprenentatge: Realitat Virutal 360º. Videoconferències sanitàries en línia. Píndoles audiovisuals. Pràctiques professionals a Serunion i Naturhouse, entre altres. Entitat col·laboradora: HERBALIFE Borsa d'Ocupació. Respatller de Grup Planeta.
Realització de videoconferències durant el curs.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Dietètica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos