Implika Barcelona

Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia

Implika Barcelona

Descripció

Aprendràs tots els aspectes del funcionament d'una farmàcia o parafarmàcia, i quines són les tasques específiques d'un auxiliar. Coneixeràs com s'engloben les farmàcies dins el sector sanitari i la importància indispensable de la seva tasca. Per a això comptaràs amb l'ajuda d'un equip docent qualificat i uns materials didàctics adequats i elaborats per editorials especialistes en la matèria.Després de la formació teòrica realitzaràs un període de pràctiques en una de les empreses del sector sanitari amb les que col·laborem, accediràs a la nostra borsa d'ocupació activa i estaràs en tot moment acompanyat per un orientador laboral perquè t'ajudi i et assessori en tot el que tingui a veure amb l'accés al món laboral.En Implika a més t'ajudem a preparar les proves lliures per aconseguir el títol oficial de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

En acabar aquest curs seràs capaç de:
Conèixer la terminologia dels medicaments Dominar els principis bàsics de l'elaboració de medicaments.
Dispensar productes de farmàcia i parafarmàcia.
Fer tasques administratives i de control de magatzem.
Complir els estàndards de qualitat exigits en el sector.

Destinataris

El curs està indicat per a aquelles persones que volen convertir-se en professionals de la farmàcia i la parafarmàcia.

Requisits

Per a l'accés a les proves lliures s'exigeix els següents requisits: Edat: 18 anys Acadèmics: Graduat en secundària oa secundària obligatòria Tècnic o tècnic auxiliar Tenir superat el 2n de BUP o el 2n de REM Tenir superat el 2n de comuns d'Arts Aplicades (o el 3r del pla del 1963) Altres declarats acadèmicament equivalents als anteriors Tenir superada la prova d'accés a cicles de grau mitjà Tenir superada la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys

Titulació obtinguda

En acabar la formació rebràs el títol propi de implika que certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur com a professional de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia. Després de la superació dels exàmens de les proves lliures i el període de pràctiques (FCT), l'alumne estarà en disposició d'obtenir el títol oficial de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia.

Perspectives laborals

Establiments de venda de productes farmacèutics i parafarmacèutics. Negocis o punts de venda de productes per a la salut, cosmètica, fitoteràpia ... Botigues especialitzades en medicina natural. Petits laboratoris d'elaboració de productes farmacèutics i afins.

Promocions

Formació bonificable.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia