CEASFOR

Técnic en farmàcia i parafarmàcia

CEASFOR

Cicle formatiu de grau mitjà
On-line

Descripció

T'agradaria treballar en una farmàcia? Coneixes el procediment farmacèutic i t'agradaria professionalitzar-te? O vols muntar la teva pròpia parafarmàcia?Forma't amb el nostre curs tècnic i podràs fer-ho! Acredita't i aprendràs com s'elaboren els productes farmacèutics, l'assistència en la seva dispensació informant de les seves característiques als usuaris, la distribució a unitats hospitalàries, efectuar controls analítics, fomentar els hàbits de vida saludables ...Obre't pas i deixa la teva pròpia empremta en el món de la farmàcia. Amb el sistema d'estudis creats per l'equip formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults podràs aconseguir la titulació requerida per a acreditar-te com a professional de farmàcia i parafarmàcia al teu ritme i des de casa.Curs creat segons l'ORDRE EDU / 2184/2009, de 3 de juliol, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de Grau Mitjà corresponent al títol de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia.El programa formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults està creat sobre la base del Reial Decret 1689/2007, de 14 de desembre, pel qual s'estableix el títol de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia i es fixen els seus ensenyaments mínims, de conformitat amb el que estableix en el Reial Decret 1538/2006, de 15 de desembre, pel qual s'estableix l'ordenació general de la formació professional.En el cas de complir els requisits exigits pel Ministeri d'Educació de l'Estat, si l'alumne decideix optar-hi, hi ha la possibilitat d'obtenir el títol de l'Administració pública corresponent, optant a les proves oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents comunitats autònomes, ja que els nostres cursos estan creats segons l'ORDRE EDU / 2184/2009, de 3 de juliol, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de Grau Mitjà corresponent al títol de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia.Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat. El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que el nostre centre posa a disposició dels alumnes per potenciar l'apropament i que faci més àgil la relació Centre / Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.El Mètode de formació CEASFOR t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.
Veure més

Temari del curs

 • Disposició i venda de productes.
 • Oficina de farmàcia.
 • Dispensació de productes farmacèutics i parafarmacèutics.
 • Operacions bàsiques de laboratori.
 • Formulació magistral.
 • Promoció de la salut.
 • Primers auxilis.
 • Anatomofisiologia i patologia bàsiques.
 • Formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora i formació en centres de treball.

Destinataris

Dirigit a tots aquells que compleixin els requisits i vulguin treballar com a farmacèutic o necessitin acreditar la seva professionalitat.

Requisits


 • Tenir 18 anys.

 • En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'han de complir els requisits següents:

 • Estar en possessió del títol de Graduat en ESO o haver superat la prova d'Accés a Grau Mitjà o equivalents.

 • Tenir 18 anys, o 19 si estan en possessió d'un títol de tècnic / a, o complir-los durant l'any natural de celebració de la prova.Metodologia

Durant la realització del curs online, NO estaràs sol. Fins que finalitzis la teva formació tindràs en tot moment un tutor que et guiarà durant tot el procés formatiu, farà seguiment dels teus progressos, reforçarà la teva formació amb materials complementaris, avaluarà els teus progressos; Resoldrà tots els teus dubtes en un termini màxim de 24h laborables.
El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic:
1. El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne.
2. El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir.
3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa.
4. El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat.
5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu

Durada

1 any

Titulació obtinguda

Titulació acreditativa de CEASFOR

Perspectives laborals

Treballa com a farmacèutic en botigues reglades, parafarmàcies o hospitals o al magatzem dels mateixos

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Técnic en farmàcia i parafarmàcia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Técnic en farmàcia i parafarmàcia