Curs de Gestió Administrativa

Cicle formatiu de grau mitjà
Distància
1300 hores
Consulteu el preu

Descripció

Segons les dades de l'Observatori de les Ocupacions del SEPE, el Cicle Formatiu de Gestió Administrativa és la primera titulació d'FP de Grau Mitjà amb major nombre de contractacions registrades al 2014. Això suposa un total de 179.996 contractes, un 16% més que en l'any 2013.

El cicle formatiu de grau mitjà amb més sortides laborals i el que registra una major col·locació d'alumnes en empreses. Si vols, pots ser un d'ells!

Estudia des de casa, recolza't en els nostres professors experts i utilitza tots els recursos que posem a la teva disposició al nostre campus d'aprenentatge.

Temari

El Pla d'Estudis es compon de 13 mòduls (assignatures) que poden cursar-se en els semestres establerts. Et proposem un itinerari recomanat per obtenir el títol en dos anys, en ell hem distribuït de forma equilibrada les hores del cicle en quatre semestres.

M01. Comunicació empresarial i atenció al client: 165 hores.
M02. Operacions administratives de compravenda: 165 hores.
M03. Operacions administratives de recursos humans: 99 hores.
M04. Operacions auxiliars de gestió de tresoreria: 132 hores.
M05. Tècnica comptable: 165 hores.
M06. Tractament de la documentació comptable: 132 hores.
M07. Tractament Informàtic de la Informació: 231 hores.
M08. Operacions Administratives de Suport: 66 hores.
M09. Llengua estrangera: 99 hores.
M10. Empresa i Administració: 165 hores.
M11. Empresa a l'aula: 132 hores.
M12. Formació i Orientació Laboral: 99 hores.
M13. Formació en Centres de Treball (FCT): 350 hores.

Competències per a les quals et prepara el curs

Processar, transmetre i arxivar tota la informació que es genera a l'empresa, utilitzant les aplicacions informàtiques adequades. Dur a terme el control administratiu de la compravenda de productes i / o serveis de l'empresa. Realitzar les gestions administratives de tresoreria i registres comptables. Desenvolupar totes les tasques administratives relacionades amb la gestió de personal. Assessorar sobre una àmplia gamma de productes i serveis financers i d'assegurances.

Metodologia

Metodologia a distància.

Pràctiques

Realitza pràctiques professionals en empreses com DKV Seguros, Mútua Montañesa, Plus Ultra Assegurances, Asepeyo i molts més.

Perspectives laborals

Gestor d'un establiment comercial. Assessor en gestió i administració empresarial. Administrador d'un despatx professional. Tècnic administratiu en diferents organismes públics.

Avantatges del curs

Avantatges CEAC: Titulació que obtens: Tècnic en Gestió Administrativa. Mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses de primer nivell. Inclou Pack Sage Contaplus (Certificació Oficial). Realització de videoconferències durant el curs.

Professorat

L'equip de professors el formen professionals especialitzats i amb experiència laboral i docent en aquest camp d'actuació.
Curs de Gestió Administrativa
CEAC
Cursos més populars
X