Técnic en gestió administrativa

CEASFOR

  • Cicle formatiu de grau mitjà
  • On-line

Descripció

Creus que se't dóna bé elaborar i tramitar documents? Ets ordenat i disciplinat i vols aprofitar-ho per la teva formació professional? Penses que la comptabilitat, la tresoreria i l'atenció al client són factors clau dins d'una empresa? ¿I per què no muntar la teva pròpia gestoria?

Forma't amb el nostre curs tècnic i podràs fer-ho!

Acredita't i aprendràs com elaborar i tramitar documents i comunicacions internes o externes dins d'una empresa, classificar, registrar i arxivar segons les tècniques apropiades i els paràmetres establerts per la pròpia empresa, realitzar gestions de tresoreria o en les àrees de selecció i formació de recursos humans, com ha de ser una òptima atenció a l'usuari ...

Obre't pas i deixa la teva pròpia empremta en el món de la gestoria. Amb el sistema d'estudis creats per l'equip formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults podràs aconseguir la titulació requerida per a acreditar-te com a professional de gestió administrativa al teu ritme i des de casa.

Curs creat segons l'ORDRE EDU / 1999/2010, de 13 de juliol, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de Grau Mitjà corresponent al títol de Tècnic en Gestió Administrativa.

El programa formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults està creat sobre la base del Reial Decret 1631/2009, de 30 d'octubre, pel qual s'estableix el títol de Tècnic en Gestió Administrativa i se'n fixen els ensenyaments mínims, de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1538/2006, de 15 de desembre, pel qual s'estableix l'ordenació general de la formació professional.

En el cas de complir els requisits exigits pel Ministeri d'Educació de l'Estat, si l'alumne decideix optar-hi, hi ha la possibilitat d'obtenir el títol de l'Administració pública corresponent, optant a les proves oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents comunitats autònomes, ja que els nostres cursos estan creats segons l'ORDRE EDU / 1999/2010, de 13 de juliol, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de Grau Mitjà corresponent al títol de Tècnic en Gestió Administrativa.

Temari

Comunicació empresarial i atenció al client.

Operacions administratives de compravenda.

Empresa i Administració.

Tractament informàtic de la informació.

Tècnica comptable i tractament de la documentació comptable.

Operacions administratives de recursos humans.

Anglès.

Empresa a l'aula.

Operacions auxiliars de gestió de tresoreria.

Formació i orientació laboral i formació en centres de treball.

Destinataris

Dirigit a aquelles persones que vulguin treballar d'auxiliar administratiu o d'ajudant d'oficina o que ja s'hi dediquen i necessiten acreditar la seva professionalitat

Requisits

1. Tenir 18 anys.
* En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'han de complir els requisits següents:
1. Estar en possessió del títol de Graduat en ESO o haver superat la prova d'Accés a Grau Mitjà o equivalents. 2. Tenir 18 anys, o 19 si estan en possessió d'un títol de tècnic / a, o complir-los durant l'any natural de celebració de la prova.

Metodologia

Durant la realització del curs online, MAI estaràs sol. Fins que finalitzis la teva formació tindràs en tot moment un tutor que et guiarà durant tot el procés formatiu, farà el seguiment dels teus progressos, reforçarà la teva formació amb materials complementaris, avaluarà els teus progressos ... resoldrà tots els teus dubtes en un termini màxim de 24h laborables. El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic: 1. El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne. 2. El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir. 3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa. 4. El tutor resol tots aquells dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat. 5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu.

Durada

1 any

Titulació obtinguda

Titulació acreditativa de CEASFOR

Perspectives laborals

Treballaràs com a auxiliar administratiu de cobraments i pagaments, comercial, de gestió de personal o d'administracions públiques, ajudant d'oficina, recepcionista, empleat d'atenció al client o tresoreria ...
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Técnic en gestió administrativa
També et recomanem aquests cursos
X