Campus Training

Tècnic en Instal·lació de Xarxes

Campus Training

Curs
Semi-presencial
 • 7
  -
  • Barcelona
  • Barcelona
  • Girona
  • L'Hospitalet de LLobregat (Barcelona)
  • Lleida
  • Tarragona
  • Terrassa (Barcelona)
consultar preu

Descripció

Les xarxes informàtiques són les que vertebren els mecanismes de comunicació propis de la societat de la informació. L'ús de Xarxes d'Àrea Local (LAN), en les petites empreses, o de Xarxes d'Àrea Àmplia (WAN), en empreses de més magnitud, amb seu a diversos llocs, s'ha tornat imprescindible.Per aquest motiu, en el si de qualsevol companyia i amb independència de la seva grandària, es fa cada vegada més necessària ia la figura d'un tècnic de xarxes, encarregat de la instal·lació i del manteniment de les mateixes.El curs en Tècnic en Instal·lació de Xarxes que hem dissenyat a Campus Training s'adreça a formar professionals capaços de donar resposta a aquesta demanda creixent en les empreses, instal·lant i mantenint centraletes telefòniques de baixa capacitat i infraestructures de xarxes locals de dades, cablejades i sense fils , que fan possible les comunicacions de la companyia i el seu treball diari.
Veure més

Temari del curs

Mòdul 1. Muntatge i manteniment de sistemes telefònics amb centraletes de baixa capacitat
Muntatge de sistemes telefònics amb centraletes de baixa capacitat.
Manteniment de sistemes telefònics amb centraletes de baixa capacitat.
Prevenció de riscos laborals i mediambientals en el muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques en telefonia.
Mòdul 2. Muntatge i manteniment d'infraestructures de xarxes locals de dades
Muntatge d'infraestructures de xarxes locals de dades.
Manteniment d'infraestructures de xarxes locals de dades.
El temari està adaptat al Certificat de professionalitat "Muntatge i manteniment de sistemes de telefonia i infraestructures de xarxes locals de dades (ELES0209)"

material Complementari
Prevenció de Riscos Laborals (nivell bàsic) (amb avaluació i diploma independent).
Formació en Idiomes (avaluació independent).
Qualitat de servei i atenció al client e-learning (amb diploma i avaluació independent).
CD Tècniques de recerca de feina.
Veure més

Destinataris

Joves que volen llançar-se al mercat laboral. El present curs està dirigit als interessats en formar-se en el sector de les xarxes informàtiques que vulguin obtenir una primera experiència laboral especialitzant-se en una àrea de creixent demanda i tan específica com la instal·lació i manteniment de xarxes. La formació teoricopràctica que t'oferim a Campus Training et capacita perquè, al final de la teva preparació, puguis treballar com a instal·lador i administrador de xarxa des del primer dia. Posem a la teva disposició totes les eines tècniques i tot l'assessorament que et calgui per que surts per fer el vol professional.

 

Professionals que busquin un canvi o una millora laboral. Si tens feina però sempre has volgut treballar com a instal·lador o, fins i tot, si ja ho estàs fent però t'agradaria optar a un lloc que requereixi més especialització, la formació teoricopràctica en Tècnic d'Instal·lació de Xarxes et dóna l'impuls que necessites tant per adquirir competències immediates en una nova àrea professional com per actualitzar els teus coneixements d'instal·lació, administració i manteniment de xarxes i dispositius electrònics i optar a llocs més qualificats.
Veure més

Objetius

Fer que cadascun dels nostres alumnes, al final de la seva formació, es converteixi en un professional amb plena competència en el sector, sent un expert en la instal·lació de les principals xarxes, en els protocols de xarxa, les tecnologies de transmissió de dades i els dispositius per a la realització de diferents tipus de connexió.Preparar especialistes en instal·lació i manteniment de xarxes que sàpiguen optimitzar el seu funcionament a través de la planificació, el muntatge, el monitoratge i la revisió del seu estat operatiu.Formar experts en seguretat, amb coneixement de la prevenció de riscos laborals i mediambientals necessàries en els processos de muntatge i manteniment de les instal·lacions elèctriques en telefonia.


Titulació obtinguda


Títol propi de Tècnic d'Instal·lació de Xarxes amb aval universitari de la UFP. La teva formació amb Campus Training es pot convalidar per fins a 40 crèdits ECTS de la Universitat Fernando Pessoa (UFP), en funció dels estudis que vulguis continuar en aquesta universitat.

L'acreditació del curs de Prevenció de riscos laborals (nivell bàsic).

Perspectives laborals

El curs de Tècnic en Instal·lació de Xarxes et capacita per treballar directament en el sector de les xarxes informàtiques, com a responsable de la seva instal·lació i manteniment. Podràs exercir com a instal·lador d'equips telefònics i sistemes de telecomunicació, tècnic en instal·lació i manteniment de xarxes locals, instal·lador i reparador d'equips telefònics i telegràfics, tècnic de xarxes locals i telemàtica, així com instal·lador i muntador d'equips telefònics i telemàtics. A més, la formació que et proporciona el present curs et capacita així mateix per treballar de manera autònoma, instal·lant, reparant i assegurant el funcionament de les xarxes locals i la connexió a internet.

Avantatges del curs

A Campus Training creiem en el teu futur. Creiem que cada persona té el seu lloc en el mercat de treball i ens dediquem a aconseguir que trobis el teu. Treballem cada dia per fer que el teu futur professional sigui el que has triat.
Ens bolquem en el servei a l'alumne. Cada any més de 4.000 persones ens trien per a formar-se perquè, abans que res, som persones que tracten amb persones.
Perquè som humans en el tracte som eficaços en els resultats.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Tècnic en Instal·lació de Xarxes

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Tècnic en Instal·lació de Xarxes