Academia Meytaqui

Curs de Tècnic d'Operacions Aeroportuàries (TOA)

Academia Meytaqui

Curs
Presencial
  • Barcelona

Descripció

El curs Tècnic d'Operacions Aeroportuàries TOA prepara els futurs tècnics d'operacions de vol per exercir totes les funcions bàsiques i necessàries de treball per a un aeroport. Aquest curs t'ensenya els coneixements tant teòrics com práticos per treballar a la part de "terra" i en la part de "aire" d'un aeroport.

Temari del curs

Les matèries de Tècnic d'Operacions Aeroportuàries són:
Introducció i glossari
Operacions Aeroportuàries
Normativa
Trànsit aeri
Despatx de vol
Atenció al passatger
Servei a Bord
 

Destinataris

El curs d'Operador Aeroportuari d'Acadèmies MEYTAQUI forma tècnics i personal qualificat en un àmbit laboral en el qual hi ha una gran demanda de treball i van dirigits a persones amb habilitats comunicatives, joves amb desitjos de tenir una prometedora carrera ia persones que, sense necessitat de grans coneixements, volen un lloc de treball estable i ben remunerat en el camp de l'Aviació.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs els alumnes obtindran un certificat reconegut que confirmarà la seva habilitat i coneixements per treballar en Tècnic d'Operacions Aeroportuàries.

Perspectives laborals

Aquest curs engloba diversos mòduls que normalment es donen de forma separada, així els alumnes surten preparats professionalment en els següents apartats: Operador de centres de facilitació aeroportuària Agents de l'àrea de Moviment Suport d'atenció a passatgers, usuaris i clients Agent de Handling Assistent al despatx de vol.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Tècnic d'Operacions Aeroportuàries (TOA)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Tècnic d'Operacions Aeroportuàries (TOA)