Curs d'Administració i Finances

Cicle formatiu de grau superior
Distància
1350 hores
Consulteu el preu

Descripció

Forma't en el sector que genera més contractacions de l'FP.
Durant l'any passat, es van signar només a Espanya 98.913 contractes de professionals titulats en Tècnic Superior en Administració i Finances. Aquesta dada és el més elevat dins de totes les branques d'estudi de formació professional. *

Aconsegueix una formació de qualitat molt valorada per les empreses i busca feina de forma segura. Tens tot el material que necessites per aplicar de forma pràctica el que aprens en el curs i convertir-te en un Tècnic en Administració i Finances.

* (Font Observatori de les Ocupacions del SEPE)

Temari

El Pla d'Estudis es compon de 14 mòduls (assignatures) que poden cursar-se en els semestres establerts. Et proposem un itinerari recomanat per obtenir el títol en dos anys, en ell hem distribuït de forma equilibrada les hores del cicle en quatre semestres.

M01. Comunicació i atenció al client: 132 hores.
M02. Gestió de la documentació jurídica i empresarial: 132 hores.
M03. Procés integral de l'activitat comercial: 264 hores.
M04. Recursos humans i responsabilitat social corporativa: 66 hores.
M05. Ofimàtica i procés de la informació: 132 hores.
M06. Anglès: 132 hores.
M07. Gestió de recursos humans: 99 hores.
M08. Gestió financera: 165 hores.
M09. Comptabilitat i fiscalitat: 198 hores.
M10. Gestió logística i comercial: 99 hores.
M11. Simulació Empresarial: 99 hores.
M12. Formació i orientació laboral: 99 hores.
M13. Projecte d'Administració i Finances: 33 hores.
M14. Formació en Centres de Treball (FCT): 350 hores.

Competències per a les quals et prepara el curs

Administrar i gestionar l'aprovisionament d'existències. Administrar i gestionar el finançament, el pressupost i la tresoreria. Administrar i gestionar els recursos humans. Realitzar i analitzar les operacions comptables i fiscals. Realitzar i supervisar operacions d'assessorament, negociació, reclamació i venda de productes i serveis. Administrar i gestionar en l'Administració Pública. Informar i assessorar sobre productes i serveis financers i d'assegurances. Realitzar les gestions d'un servei d'auditoria.

Metodologia

Metodologia a distància. Exàmens exclusius per a alumnes CEAC a Barcelona, Madrid, Sevilla i València; organitzats en funció del volum d'alumnes. * * Es requereix un nombre mínim d'assistents per a la realització dels tallers i exàmens. En cas de no cobrir-se els mínims es reubicarà als alumnes.

Pràctiques

Realitza pràctiques en finalitzar el teu curs en centres pioners en Administració i Finances.

Perspectives laborals

Bancs i caixes d'estalvi. Corporacions i institucions de crèdit i financer. Asseguradores. Assessories jurídiques, fiscals i gestories. Empreses d'auditoria comptable, econòmica i financera. Serveis d'informació sobre solvència i gestió del cobrament.

Avantatges del curs

Mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses de primer nivell. Realització de videoconferències durant el curs. Inclou Pack Sage Contaplus (Certificació Oficial).
Curs d'Administració i Finances
CEAC
Cursos més populars
X