Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona

Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments

Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona

Descripció

Oferim un sistema de formació singular fonamentat en una metodologia integral, en què el desenvolupament personal i professional és l'eix principal a partir del qual es capacita l'alumnat amb els coneixements i les competències necessàries. La formació, l'orientació i el seguiment personalitzat de l'alumnat, possibilita que l'estudiant i futur professional encaixi a la perfecció amb el perfil de sortida desitjat. Es potencia el talent i s'insisteix en el desenvolupament i la millora de les competències transversals, com el treball en equip, l'autonomia, la resolució de problemes, la iniciativa, la responsabilitat ...

El CETT imparteix aquest cicle amb l'objectiu de formar els futurs professionals del sector dels viatges i la gestió d'esdeveniments des d'una perspectiva professional actual, en què la innovació i les noves tecnologies són un element clau.

A conseqüència dels canvis en els hàbits de compra dels viatges durant els últims anys, el sector necessita de professionals amb competències tecnològiques i comercials, imprescindibles per garantir la qualitat i la satisfacció de la clientela. El CETT, a través de la formació que proporciona el cicle de Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments, incorpora, a més de la visió més comercial i de gestió dels viatges, tots els aspectes relacionats amb la creació i la programació de viatges combinats, desenvolupant les competències operatives i de gestió necessàries per a la planificació. L'alumnat també es forma en la gestió d'esdeveniments, i es posa especial èmfasi en les relacions públiques i la gestió organitzativa, punts clau per garantir l'èxit.

A més de la titulació oficial del cicle formatiu, al CETT, a través d'un itinerari personalitzat, l'alumnat també pot rebre uns coneixements d'especialització que, sumats a la formació pràctica pròpia, a les pràctiques de formació en centres de treball, i l' Projecte Final de la formació, li permeten obtenir el Diploma CETT d'Especialitat. Aquesta especialització ofereix a l'alumnat l'oportunitat d'aprofundir en aspectes propis del títol que el capaciten per a perfils professionals específics.

Titulació:

  •     Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments

  •     Titulació oficial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


Diploma CETT d'Especialitat en:


  •     Protocol i Relacions Públiques en Empreses Turístiques.

  •     Comercialització On-line de Productes i Serveis Turístics.

  •     Handling Aeroportuari (empreses de serveis a companyies aèries).Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments