Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona

Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Gestió d'Allotjaments Turístics

Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona

Descripció

Oferim un sistema de formació singular fonamentat en una metodologia integral, en què el desenvolupament personal i professional és l'eix principal a partir del qual es capacita l'alumnat amb els coneixements i les competències necessàries. La formació, l'orientació i el seguiment personalitzat de l'alumnat, possibilita que l'estudiant i futur professional encaixi a la perfecció amb el perfil de sortida desitjat. Es potencia el talent i s'insisteix en el desenvolupament i la millora de les competències transversals, com el treball en equip, l'autonomia, la resolució de problemes, la iniciativa, la responsabilitat ...

El CETT imparteix aquest cicle amb l'objectiu de formar els futurs professionals del sector hoteler en els aspectes operatius i de gestió de les diferents àrees dels establiments d'allotjament, com la recepció i el servei d'atenció a la clientela,

la supervisió i gestió del departament de pisos, la comercialització i venda dels productes i serveis que s'ofereixen, la gestió i coordinació dels esdeveniments, o la gestió operativa global.

L'equip docent del cicle de Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics està format per professorat especialitzat en el sector turístic i responsables de l'Hotel Alimara, Empresa Pròpia d'Aplicació Pràctica. Mitjançant la participació directa dels responsables de l'Hotel a les aules, l'alumnat rep un coneixement molt proper i real sobre el món de l'hoteleria. A més de la titulació oficial del cicle formatiu, al CETT, a través d'un itinerari personalitzat, l'alumnat també pot rebre uns coneixements d'especialització que, sumats a la formació pràctica pròpia, a les pràctiques de formació en centres de treball, i l' Projecte Final de la formació, li permeten obtenir el Diploma CETT d'Especialitat. Aquesta especialització ofereix a l'alumnat l'oportunitat d'aprofundir en aspectes propis del títol que el capaciten per a perfils professionals específics.

Les PRÀCTIQUES en el sector (FCT) que s'inclouen en el programa formatiu són un nexe d'unió ideal amb el món laboral i permeten a l'alumnat tenir una experiència prèvia a la seva incorporació.

En primer lloc, l'alumnat realitza un període de pràctiques a l'Hotel Alimara, com a pas previ a les pràctiques en el sector. Això li permet adquirir habilitats i desenvolupar actituds que li permetran treure més profit de les pràctiques posteriors en les empreses del sector hoteler. L'alumnat és qui tria l'àrea on es realitzen les pràctiques segons les seves preferències personals, d'aquesta manera es garanteix que pugui gaudir d'una formació orientada a les seves expectatives professionals.Titulació:

Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics

Titulació oficial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Diploma CETT d'Especialitat en:

Protocol i Relacions Públiques a les Empreses del Sector Turístic

Comercialització de Productes i Serveis Turístics

Gestió del Departament de Pisos

Establiments de Luxe

Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Gestió d'Allotjaments Turístics

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Gestió d'Allotjaments Turístics