Informació del curs
Descripció
Sistema formatiu dinàmic i eficaç. Et preparem per les proves lliures oficials. Aquests estudis et capaciten per elaborar dietes, controlar la qualitat de l'alimentació de les persones, analitzar els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d'alimentació de la població.
Temari
- Organització i gestió de l'àrea de treball assignada en la unitat / gabinet de dietètica.
- Alimentació equilibrada.
- Dietoteràpia.
- Control alimentari.
- Microbiologia i higiene alimentària.
- Educació sanitària i promoció de la salut.
- Fisiopatologia aplicada a la dietètica.
- Relacions en l'equip de treball.
- Formació i orientació laboral.
- Formació en centres de treball.
- Síntesi.
Requisits
Tenir el títol de batxillerat.
Tenir el títol de tècnic superior o especialista.
Haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental.
Haver superat el curs d'orientació universitària (COU) o el preuniversitari.
Tenir qualsevol titulació universitària o equivalent.
Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys.
Les persones que no compleixen cap d'aquests requisits esmentats han de superar una prova d'accés. Per presentar cal tenir com a mínim 19 anys l'any en què es realitza la prova o 18 les persones que tenen el títol de tècnic relacionat amb el cicle al qual volen accedir.
Perspectives laborals
Tècnic en dietètica i nutrició.
Responsable d'alimentació en empreses de càtering.
Tècnic en higiene dels aliments.
Consultor en alimentació.
Educador sanitari.
Curs preparatori per obtenir el títol oficial de Tècnic Superior en Dietètica i nutrició
Campus i seus: Institut Central Formació
Acceso Europa
Gran Via Carles III 61 1º 2ª
08028
Barcelona
Cursos més populars