Informació del curs
Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
2 anys
entre 5000 € i 10000 €
Descripció
Durada 2 cursos acadèmics (setembre a juny). Formació pràctica 50%. Les classes s'imparteixen en castellà. Grups reduïts per un millor aprofitament. Seguimient tutorial individualitzat. Possibilitat de stage professional remunerat. Formació pràctica en establiments de qualitat.
Competències per a les quals et prepara el curs
Habilitats en Direcció i Gestió de Cuina
Requisits
Batxillerat o equivalents
Idiomes en els quals s'imparteix
Les classes s'imparteixen en castellà
Durada
2200 hores
Titulació obtinguda
Técnico Superior en Dirección de Cocina y Diploma de Especialización en Dirección de Cocina desde una Perspectiva Internacional
Pràctiques
350 hores de pràctiques i oportunitat de stage professional remunerat en EEUU
Perspectives laborals
Alt índex d'insercció laboral
Preu
entre 5000 € i 10000 €
Acces a Beques Ministeri d'Educació y Beques internes de Via Magna
Borsa de treball
Si
Lloc on s'imparteix el curs
Seu de Tortosa
Tècnic Superior en Direcció de Cuina
Campus i seus: Via Magna, International School of Hospitality and Tourism
Via Magna, International School of Hospitality and Tourism
Acceso al Seminario, 16
43500
Tortosa
(Tarragona)
Cursos més populars