Durada 2 cursos acadèmics (setembre a juny). Formació pràctica 50%. Les classes s'imparteixen en castellà. Grups reduïts per un millor aprofitament. Seguimient tutorial individualitzat. Possibilitat de stage professional remunerat. Formació pràctica en establiments de qualitat.
Competències per a les que et prepara el curs
Habilitats en Direcció i Gestió de Cuina
Requisits
Batxillerat o equivalents
Idiomes en què s'imparteix
Les classes s'imparteixen en castellà
Places
9
Durada
2200 hores
Lloc on s'imparteix el curs
Seu de Tortosa
Titulació obtinguda
Técnico Superior en Dirección de Cocina y Diploma de Especialización en Dirección de Cocina desde una Perspectiva Internacional
Perspectives laborals
Alt índex d'insercció laboral
Subvencionat
Sí
Pràctiques
350 hores de pràctiques i oportunitat de stage professional remunerat en EEUU
Borsa de feina
Si
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Tècnic Superior en Direcció de Cuina
L'elecció del curs i el centre adequat donarà forma al teu futur.
Enviant ara aquesta sol·licitud, t'assegures tenir tota la informació que
necessites per prendre una decisió correcta:
* Tindràs les dades de contacte del centre i t'assessoraran personalment
* Podràs fer-los totes les consultes que necessitis
* De forma totalment gratuïta i sense comprometre't a res