Tècnic Superior en Direcció de Cuina

Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
2 anys
entre 5000 € i 10000 €

Descripció

Durada 2 cursos acadèmics (setembre a juny). Formació pràctica 50%. Les classes s'imparteixen en castellà. Grups reduïts per un millor aprofitament. Seguimient tutorial individualitzat. Possibilitat de stage professional remunerat. Formació pràctica en establiments de qualitat.

Competències per a les quals et prepara el curs

Habilitats en Direcció i Gestió de Cuina

Requisits

Batxillerat o equivalents

Idiomes en els quals s'imparteix

Les classes s'imparteixen en castellà

Durada

2200 hores

Titulació obtinguda

Técnico Superior en Dirección de Cocina y Diploma de Especialización en Dirección de Cocina desde una Perspectiva Internacional

Pràctiques

350 hores de pràctiques i oportunitat de stage professional remunerat en EEUU

Perspectives laborals

Alt índex d'insercció laboral

Preu

entre 5000 € i 10000 €
Acces a Beques Ministeri d'Educació y Beques internes de Via Magna

Borsa de treball

Si
Campus i seus: Via Magna, International School of Hospitality and Tourism
Via Magna, International School of Hospitality and Tourism
Acceso al Seminario, 16 43500 Tortosa (Tarragona)
Cursos més populars
X