Tècnic Superior en Direcció de Cuina

Cicle formatiu de grau superior
Oficial / homologat
Presencial
2 anys
entre 5000 € i 10000 €

Descripció

Durada 2 cursos acadèmics (setembre a juny). Formació pràctica 50%. Les classes s'imparteixen en castellà. Grups reduïts per un millor aprofitament. Seguimient tutorial individualitzat. Possibilitat de stage professional remunerat. Formació pràctica en establiments de qualitat.

Competències per a les quals et prepara el curs

Habilitats en Direcció i Gestió de Cuina

Requisits

Batxillerat o equivalents

Idiomes en els quals s'imparteix

Les classes s'imparteixen en castellà

Durada

2200 hores

Titulació obtinguda

Técnico Superior en Dirección de Cocina y Diploma de Especialización en Dirección de Cocina desde una Perspectiva Internacional

Pràctiques

350 hores de pràctiques i oportunitat de stage professional remunerat en EEUU

Perspectives laborals

Alt índex d'insercció laboral

Preu

entre 5000 € i 10000 €
Acces a Beques Ministeri d'Educació y Beques internes de Via Magna

Borsa de treball

Si

Lloc on s'imparteix el curs

Seu de Tortosa
Tècnic Superior en Direcció de Cuina
Via Magna, International School of Hospitality and Tourism
Campus i seus: Via Magna, International School of Hospitality and Tourism
Via Magna, International School of Hospitality and Tourism
Acceso al Seminario, 16 43500 Tortosa (Tarragona)
Cursos més populars
X