Técnic superior en educació infantil

Cicle formatiu de grau superior
On-line
1 any
entre 1000 € i 2500 €

Descripció

T'apassiona el món de l'educació? T'imagines educant a nens i nenes que depenen de tu per progressar cognitiva i físicament? Sents la necessitat de compartir els teus coneixements i vols aprendre com fer-ho?

Forma't amb el nostre curs tècnic superior en educació infantil! Treballa com a professor en el primer cicle d'educació infantil, en institucions per a menors en situació de risc social, com a monitor, en ludoteques o biblioteques ...

Amb el sistema d'estudis creat per l'equip formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults podràs aconseguir la titulació requerida per a acreditar-te com a professional en educació infantil al teu ritme i des de casa.

Curs creat segons l'ORDRE ESD / 4066/2008, de 3 de novembre, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de Grau Superior corresponent al títol de Tècnic Superior en Educació Infantil.

El programa formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults està creat sobre la base del Reial Decret 1394/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix el títol de Tècnic Superior en Educació infantil i es fixen els seus ensenyaments mínims, de conformitat amb el Reial Decret 1538/2006, de 15 de desembre, pel qual s'estableix l'ordenació general de la formació professional.

En el cas de complir els requisits exigits pel Ministeri d'Educació de l'Estat, si l'alumne decideix optar-hi, hi ha la possibilitat d'obtenir el títol de l'Administració pública corresponent, optant a les proves oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents comunitats autònomes, ja que els nostres cursos estan creats segons l'ORDRE ESD / 4066/2008, de 3 de novembre, per la qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de Grau Superior corresponent al títol de Tècnic Superior en Educació Infantil.

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat. El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que el nostre centre posa a disposició dels alumnes per potenciar l'apropament i que faci més àgil la relació Centre / Alumne. La disponibilitat del Campus és absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.

El Mètode de formació CEASFOR, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre, els teus horaris de treball rígids i inflexibles no són cap problema per la teva preparació; ens adaptem a la teva situació personal.

Temari

1. Didàctica de l'educació infantil.
2. Autonomia personal i salut infantil.
3. El joc infantil i la seva metodologia.
4. Expressió i comunicació.
5. Desenvolupament cognitiu i motor.
6. Desenvolupament social afectiu.
7. Habilitats socials.
8. Intervenció amb famílies i atenció a menors en risc social.
9. Projecte d'atenció a la infància.
10. Primers auxilis.
11. Formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora i formació en centres de treball.

Competències per a les quals et prepara el curs

Amb aquest curs aprendràs la didàctica essencial per a ensenyar, la metodologia del joc infantil, com és el desenvolupament cognitiu i motor dels nens, la intervenció amb famílies o primers auxilis entre moltes altres coses, o fins i tot posa la teva pròpia llar d'infants! Obre't pas i deixa la teva pròpia empremta en el gran món de l'educació.

Destinataris

T'agradaria ser mestre d'educació infantil o monitor? Ja treballes en una guarderia o escola privada i necessites acreditar la teva professionalitat?

¡Realitza el curs de Tècnic Superior en Educació Infantil des d'on vulguis i en l'horari que tu triïs!

Requisits

1. Tenir 18 anys.   * En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'han de complir els requisits següents: 1. Estar en possessió del títol de Batxillerat o haver superat la prova d'Accés a Grau Superior o equivalents. 2. Tenir 18 anys, o 19 si estan en possessió d'un títol de tècnic / a, o complir-los durant l'any natural de celebració de la prova.

Metodologia

Durant la realització del curs online, NO estaràs sol. Fins que finalitzis la teva formació tindràs en tot moment un tutor i al teu preparador; et guiaran durant el procés formatiu, faran seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, avaluaran els teus progressos ... resoldran els teus dubtes en un termini màxim de 24h laborables. El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic: 1. El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne. 2. El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir. 3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa. 4. El tutor resol tots els dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat. 5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu

Durada

1 any

Titulació obtinguda

Titulació acreditativa de CEASFOR
Técnic superior en educació infantil
CEASFOR
Campus i seus: CEASFOR
CEASFOR
C/ President Francesc Macia, 5 43002 Tarragona
Cursos més populars
X