Descripció


T'agradaria tenir una feina d'oficina? Si et consideres una persona organitzada i amb gust pel tracte al client el curs de Secretariat de Implika t'ensenyarà tot el necessari per treballar en una àrea molt àmplia i amb bones perspectives de futur: empreses d'àmbit privat, públic, despatxos professionals .. .

Domina des d'avui tasques administratives i gestiona tot tipus d'esdeveniments o activitats per a l'empresa gràcies a l'ajuda del nostre equip de docents qualificats i un complet temari.

En finalitzar el curs podràs treballar com a personal assignat als membres de l'òrgan de direcció d'una organització, assistent de direcció, assistent personal, assistent en diversos departaments d'una empresa, secretariat en empreses privades i fent tasques administratives.Veure més

Temari del curs

Comunicació i Relacions professionals
Gestió de dades. Elaboració de documents i informes
Organització del servei i treballs de secretariat
Comunicació empresarial i atenció al client

Competències per a les que et prepara el curs

Gestionar les comunicacions internes i externes, tant orals com escrites, en llengua pròpia i / o estrangera. Organitzar, supervisar i realitzar treballs de secretariat. Organitzar, mantenir i controlar l'arxiu en suport convencional i informàtic. Elaborar i presentar documents de treball, integrant dades, textos i gràfics.

Destinataris

Aquesta formació està orientada a persones organitzades amb alts graus de discrecionalitat en el seu treball.

Requisits

Per a aquesta formació no es necessita cap titulació o requisit previ.

Titulació obtinguda

En acabar la formació teoricopràctica rebràs un títol certificat per la Universitat Francisco de Vitoria (UFV) Aquest títol certificarà tots els coneixements i aptituds adquirides i et capacitarà per desenvolupar el teu futur com a professional de la Secretaria.

Perspectives laborals

Podràs accedir a una feina com a personal assignat als membres de l'òrgan de direcció d'una organització, assistent de direcció, assistent personal, assistent en diversos departaments d'una empresa, secretariat en empreses privades i fent tasques administratives.

Promocions

En tots els nostres cursos professionals incloem una subscripció premium a Busuu, la major plataforma d'aprenentatge d'idiomes del món.

Disposem d'ajudes de fins al 25% en tots els cursos.

Avantatges del curs

Per què Implika? Agència de Col·locació autoritzada pel SEPE. Assessorament personalitzat i orientat a l'ocupació. Programes actualitzats

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Secretariat

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos