Tècnic en transport i emergències sanitàries

Cicle formatiu de grau mitjà
Distància
1200 hores
Consulteu el preu

Descripció

Si sempre t'ha agradat poder ajudar els altres i ajudar a salvar vides, ara és a les teves mans. En CEAC et preparem perquè et presents a les proves lliures per a convertir-te en Tècnic d'Emergències Sanitàries i obtinguis el teu títol oficial de FP.

El curs compta amb jornades de pràctiques en una UVI mòbil real *, que t'ajudaran a desenvolupar i ampliar els teus coneixements en situacions d'emergència, evacuació i trasllat de pacients.
* Es requereix un nombre mínim d'assistents per a la realització d'aquesta jornada de pràctiques.

Avantatges CEAC:
 • Adaptat als continguts curriculars del cicle formatiu de grau mitjà regulats pel Reial Decret 1397/2007.
 • Integra els continguts que queden regulats en els dos Certificats de Professionalitat.
 • Videoconferències en línia liderades per experts.
 • Jornades de pràctiques en una UVI Mòbil: obtindràs l'acreditació DESA.
 • Pràctiques en empreses com ANEA, Flying Doctors, Ades segle XXI.
 • Avalat per ANEA, Associació Nacional d'Empresaris d'Ambulàncies.
 • Borsa d'Ocupació.

Temari

 • Dotació Sanitària: Manteniment del material sanitari del vehicle i característiques dels diferents tipus de transport sanitari.
 • Manteniment mecànic preventiu del vehicle: els coneixements necessaris de mecànica per dur a terme el manteniment del vehicle.
 • Atenció sanitària inicial en situacions d'emergència: Reconeixement dels signes de compromís vital i aplicació de les tècniques de suport vital bàsic.
 • Atenció sanitària especial en situacions d'emergència (I, II i III): Domini i aplicació de les tècniques de suport vital avançat. Protocols d'atenció sanitària en lesions per traumatismes i per agents físics i biològics. L'atenció sanitària davant els diferents tipus de patologies d'urgència. Actuació davant el part.
 • Evacuació i trasllat de pacients: Procediments d'immobilització i transferència del pacient, així com conducció i seguretat viària.
 • Suport psicològic en situacions d'emergència: Tècniques de suport psicològic i de comunicació psicosocial.
 • Logística sanitària en emergències: Desplegament organitzatiu i de material davant de situacions d'emergència.
 • Plans d'emergència i dispositius de risc previsible: Tècniques d'elaboració de plans d'emergència i d'elaboració de mapes de risc.
 • Teleemergències: els diferents sistemes de gestió en els centres coordinats d'emergències.
 • Anatomofisiologia i patologia bàsiques: Estructures anatòmiques, fisiologia i patologies de l'organisme.

Competències per a les quals et prepara el curs

Coneixeràs la dotació dels diferents equips i vehicles d'emergència. Aprendràs les normes de circulació de vehicles d'emergència, així com el manteniment mecànic dels mateixos. Dominaràs els protocols d'actuació en l'atenció de víctimes. Sabràs avaluar la gravetat de les víctimes. Aprendràs a proporcionar suport psicològic a les víctimes i als seus familiars. Els continguts del curs s'adapten al currículum oficial del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Emergències Sanitàries. Podràs presentar-te a les Proves Oficials per a l'obtenció del Títol Oficial de Grau Mitjà en Emergències sanitàries en la teva Comunitat Autònoma.

Destinataris

A totes aquelles persones que vulguin preparar-se per a les proves lliures de Titulació Oficial en Tècnic en Emergències Sanitàries. Qualsevol persona que vulgui adquirir les competències que es requereixen per treballar en el sector sanitari en matèria de teleassistència, protocols d'emergència, transport de vehicles sanitaris, atenció d'urgència a víctimes o ferits, etc.
També es recomana a professionals de sector sanitari que vulguin millorar les seves competències.

Titulació obtinguda

Prepara't per a les Proves Oficials i amb la vostra Títol Oficial de Grau Mitjà en Emergències Sanitàries Els continguts del cicle s'adapten al currículum oficial del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Tècnic d'Emergències Sanitàries. Podràs presentar-te a les proves lliures per a l'obtenció del Ttítulo Oficial en la teva Comunitat Autònoma (Reial Decret 1147/2011 del Ministeri d'Educació).

Pràctiques

Podràs fer pràctiques en ANEA, Federació Nacional d'Empresaris d'Ambulacias i centre col·laborador del curs, i en altres empreses del sector sanitari, com ara: Flying Doctors, Ades segle XXI.

Avantatges del curs

Material DIDÀCTIC: elaborat per experts en formació a distància i adaptat a les teves necessitats: conceptes, esquemes visuals i exercicis perquè aconsegueixis un aprenentatge complet, actual i fàcil d'entendre. Material audiovisual en el qual es desenvolupen amb precisió els conceptes més importants del temari, com la importància de la dotació sanitària, el manteniment del vehicle, l'atenció i l'evacuació de les víctimes i la teleemergencia. Material en línia: English For Health-Care Providers.
Tècnic en transport i emergències sanitàries
CEAC
Cursos més populars
X