Curs de Tècnic en cures auxiliars d'infermeria

Cicle formatiu de grau mitjà
On-line
entre 500 € i 1000 €

Descripció

Tens vocació d'ajuda, sempre has volgut aprendre a tenir cura de la salut dels altres ... Amb el sistema d'estudis creat per l'equip formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults podràs aconseguir la titulació requerida per a acreditar-te com a professional del món sanitari.

Curs creat segons el Reial Decret 558/1995, del 7 d'abril, pel qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de Grau Mitjà corresponent al títol de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria.

El programa formatiu de CEASFOR Escola Superior d'Adults està creat sobre la base del Reial Decret El Reial Decret 546/1995, de 7 d'abril, estableix el títol de Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria i els seus ensenyaments mínims, de conformitat amb el Reial Decret 676 / 1993, de 7 de maig, que regula l'ordenació general de la formació professional.

En el cas de complir els requisits exigits pel Ministeri d'Educació de l'Estat, si l'alumne decideix optar-hi, hi ha la possibilitat d'obtenir el títol de l'Administració pública corresponent, optant a les proves oficials que convoquen els departaments d'educació de les diferents comunitats autònomes.

Per a la realització del curs posem a la teva disposició les millors i més potents eines formatives disponibles al mercat. El Campus Virtual Aulafor serà l'eina necessària per dur a terme la TEVA formació. És una zona privada per als estudiants que el nostre centre posa a disposició dels alumnes per potenciar l'apropament i que faci més àgil la relació Centre / Alumne, la disponibilitat del Campus és absoluta les 24 hores dels 365 dies de l'any.

El Mètode de formació CEASFOR, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els teus horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per la teva preparació, ens adaptem a la teva situació personal.

Temari

Al centre educatiu, a través d'una formació teoricopràctica. Els continguts s'agrupen en els següents mòduls professionals:
  • Operacions administratives i documentació sanitària.
  • Tècniques bàsiques d'infermeria.
  • Higiene del medi hospitalari i neteja del material.
  • Promoció de la salut i suport psicològic al pacient.
  • Tècniques d'ajuda odontològica / estomatològica.
  • Relacions en l'entorn del treball.
  • Formació i Orientació Laboral (F.O.L.).

Competències per a les quals et prepara el curs

Amb aquest curs aprendràs a aplicar cures als pacients, a realitzar suports psicològics, a preparar materials o realitzar tasques d'instrumentació.

Destinataris

A totes aquelles persones que, sense tenir una titulació oficial de Formació Professional en Auxiliar d'Infermeria, i treballin o no en aquest sector professional, desitgin o necessitin per motius de treball, aconseguir el títol oficial.

Requisits

  • Tenir 18 anys. En el cas de presentar-se a les proves oficials que convoquen les administracions públiques, s'han de complir els requisits següents:
  • Estar en possessió del títol de Graduat en ESO o haver superat la prova d'Accés a Grau Mitjà o equivalents 2. Tenir 18 anys, o 19 si estan en possessió d'un títol de tècnic / a, o complir-los durant l'any natural de celebració de la prova.

Metodologia

Durant la realització del curs online, NO estaràs sol. Fins que finalitzis la teva formació tindràs en tot moment un tutor i al teu preparador; et guiaran durant el procés formatiu, faran seguiment dels teus progressos, reforçaran la teva formació amb materials complementaris, avaluaran els teus progressos ... resoldran els teus dubtes en un termini màxim de 24h laborables. El sistema d'estudi es basa en un programa pràctic, interactiu i cíclic: 1. El tutor dissenya un pla d'estudis totalment personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne. 2. El preparador planifica i exposa els objectius d'estudi que l'alumne ha d'aconseguir. 3. L'alumne treballa el tema planificat des de casa. 4. El tutor resol tots els dubtes que l'alumne plantegi sobre el material treballat. 5. L'alumne realitza una prova d'avaluació sobre el tema treballat, i en funció del resultat, el preparador decideix si cal reforçar el tema o bé pot avançar cap al següent objectiu

Durada

1 any

Titulació obtinguda

Titulació acreditativa de CEASFOR

Perspectives laborals

En CEASFOR Escola Superior d'Adults et formarem perquè puguis accedir a treballar en empreses privades o públiques, en centres sanitaris d'atenció primària i comunitària, en departaments d'assumptes socials, en consultes ...
Curs de Tècnic en cures auxiliars d'infermeria
CEASFOR
Campus i seus: CEASFOR
CEASFOR
C/ President Francesc Macia, 5 43002 Tarragona
Cursos més populars
X