ESCOLA d'HOSTALERIA de CASTELLDEFELS

TECNICO/A MITJÀ EN CUINA,GASTRONOMIA I SERVEIS DE RESTAURACION (Escola Hostaleria Castelldefels)

ESCOLA d'HOSTALERIA de CASTELLDEFELS

Descripció

Formació dissenyada per a aquells alumnes/as que tenen una marcada vocació per la restauració i volen realitzar una formació polivalent a través d'aquesta opció conjunta que confereix una visió global i integradora del concepte general de restaurant: cuina i sala.



Durada: 3 cursos acadèmics (3.654 hores)



Titulació:



Títol de Tècnic/a en “Cuina i Gastronomia” i

Títol de Tècnic/a en “Serveis de restauració”

ambdós expedits pel Dpto. d'Educació de la Generalitat de Catalunya



Sortides professionals:



Els nostres alumnes, quan finalitzen la seva formació, estan capacitats per treballar en restaurants, bars i cafeteries, empreses de menjars preparats, cuines centrals i indústries agroalimentàries.



¿De què treballaràs?

Cuiner/a

Cap de partida

Empleat/a de economat d'unitats de producció i servei d'aliments i begudes

Cambrer/a de bar, cafeteria o restaurant

Barman

Sommelier
Veure més

Temari del curs

Mòduls:

  • Ofertes gastronòmiques
  • Preelaboración i conservació d'aliments
  • Tècniques culinàries
  • Productes culinaris
  • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
  • Operacions bàsiques en bar i cafeteria
  • Operacions bàsiques en restaurant
  • Serveis en restaurant i esdeveniments especials
  • Seguretat i Higiene en la manipulació d'aliments
  • Empresa i iniciativa emprenedora
  • Inglés
  • Francès
  • Formació i orientació laboral
  • El vi i el seu servei
  • Tècniques de comunicació en restauració
  • Postres de restaurant
  • Cuina gastronòmica
  • Disseny de postres per a restaurant
  • Especialització en Cuina o Sala
  • Formació en centres de treball
  • Mòdul de Síntesi
Pràctiques:

La formació pràctica està present durant tots els cursos i garanteix el´coneixement real del sector de la restauració.

Des del primer any es porten tots els coneixements teòrics a la pràctica a les diferents Aules d'Aplicació de l'Escola i es combina amb les pràctiques (500 hores de FCT) en diferents restaurants col·laboradors.
Veure més

Destinataris

La formació professional (FP) comprèn un conjunt d'ensenyaments que el seu objectiu és proporcionar a l'alumnat la formació necessària per exercir diferents professions i entendre l'organització i les característiques del sector corresponent.



Per accedir als cicles formatius de grau mitjà (CFGM) és necessari disposar, com a mínim, del títol de graduat en educació secundària obligatòria (ESO) o equivalent a efectes acadèmics.



A més d'aquests requisits, és obligatori realitzar una entrevista amb l'equip pedagògic del centre per contrastar la motivació pels estudis de restauració i per conscienciar al futur alumne/a en el que serà la seva futura professió.



Si l'actitud de l'alumne és positiva i reuneix la resta de requisits citats, se li permet matricular-se i pansa a formar part de l'Escola.
Veure més

Data Límit:

Qualsevol persona interessada pot posar-se en contacte amb nosaltres en qualsevol moment de l'any. Dependrà de la disponibilitat de places.
Els cursos inicien al setembre i acaben a la fi de juny.

Durada

3.654 HORES

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

TECNICO/A MITJÀ EN CUINA,GASTRONOMIA I SERVEIS DE RESTAURACION (Escola Hostaleria Castelldefels)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

TECNICO/A MITJÀ EN CUINA,GASTRONOMIA I SERVEIS DE RESTAURACION (Escola Hostaleria Castelldefels)