TECNICO/A MITJÀ EN CUINA,GASTRONOMIA I SERVEIS DE RESTAURACION (Escola Hostaleria Castelldefels)

Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
3 anys
Consulteu el preu

Descripció

Formació dissenyada per a aquells alumnes/as que tenen una marcada vocació per la restauració i volen realitzar una formació polivalent a través d'aquesta opció conjunta que confereix una visió global i integradora del concepte general de restaurant: cuina i sala.

Durada: 3 cursos acadèmics (3.654 hores)

Titulació:

Títol de Tècnic/a en “Cuina i Gastronomia” i
Títol de Tècnic/a en “Serveis de restauració”
ambdós expedits pel Dpto. d'Educació de la Generalitat de Catalunya

Sortides professionals:

Els nostres alumnes, quan finalitzen la seva formació, estan capacitats per treballar en restaurants, bars i cafeteries, empreses de menjars preparats, cuines centrals i indústries agroalimentàries.

¿De què treballaràs?
Cuiner/a
Cap de partida
Empleat/a de economat d'unitats de producció i servei d'aliments i begudes
Cambrer/a de bar, cafeteria o restaurant
Barman
Sommelier

Temari

Mòduls:

  • Ofertes gastronòmiques
  • Preelaboración i conservació d'aliments
  • Tècniques culinàries
  • Productes culinaris
  • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria
  • Operacions bàsiques en bar i cafeteria
  • Operacions bàsiques en restaurant
  • Serveis en restaurant i esdeveniments especials
  • Seguretat i Higiene en la manipulació d'aliments
  • Empresa i iniciativa emprenedora
  • Inglés
  • Francès
  • Formació i orientació laboral
  • El vi i el seu servei
  • Tècniques de comunicació en restauració
  • Postres de restaurant
  • Cuina gastronòmica
  • Disseny de postres per a restaurant
  • Especialització en Cuina o Sala
  • Formació en centres de treball
  • Mòdul de Síntesi
Pràctiques:

La formació pràctica està present durant tots els cursos i garanteix el´coneixement real del sector de la restauració.

Des del primer any es porten tots els coneixements teòrics a la pràctica a les diferents Aules d'Aplicació de l'Escola i es combina amb les pràctiques (500 hores de FCT) en diferents restaurants col·laboradors.

Destinataris

La formació professional (FP) comprèn un conjunt d'ensenyaments que el seu objectiu és proporcionar a l'alumnat la formació necessària per exercir diferents professions i entendre l'organització i les característiques del sector corresponent.

Per accedir als cicles formatius de grau mitjà (CFGM) és necessari disposar, com a mínim, del títol de graduat en educació secundària obligatòria (ESO) o equivalent a efectes acadèmics.

A més d'aquests requisits, és obligatori realitzar una entrevista amb l'equip pedagògic del centre per contrastar la motivació pels estudis de restauració i per conscienciar al futur alumne/a en el que serà la seva futura professió.

Si l'actitud de l'alumne és positiva i reuneix la resta de requisits citats, se li permet matricular-se i pansa a formar part de l'Escola.

Durada

3.654 HORES
Campus i seus: ESCOLA d'HOSTALERIA de CASTELLDEFELS
ESCOLA d'HOSTALERIA
PL. ESPERANTO 2 08860 CASTELLDEFELS (BCN) (Barcelona)
Cursos més populars
X