Curs de Cicle Formatiu de Grau Superior en Assessoria d'Imatge personal

Curs
Distància
2 anys
Consulteu el preu

Descripció

Aquest curs de Campus Superior de Formació presenta el currículum oficial publicat al BOE.
Obtenir la titulació de Tècnic Superior en Assessoria d'Imatge Personal augmenta, directament o indirectament, el nombre i diversitat de sortides professionals, incloses tant en l'àmbit personal i el contacte diari amb la imatge i l'embelliment com en la col·laboració directa en equips multidisciplinaris sobre assessorament i comunicació.

Pots obtenir el teu títol de Grau Superior preparant-te per la prova lliure d'obtenció d'aquest títol, d'acord amb el que estableix el Reial Decret 1538/2006, de 15 de desembre, que regula la Nova Formació Professional.

Temari

Mòdul nº 1: assessoria de bellesa
La morfologia de la cara i la seva relació amb el pentinat. La morfologia i les siluetes de les persones. L'estudi del rostre humà: el visagisme. Informació tècnica sobre assessoria de bellesa. Les activitats i la seva relació amb la imatge personal.
 
Mòdul nº 2: tècniques d'embelliment personal
Canvis de forma temporals en el cabell i els seus fonaments. Cosmètica específica tipus i estils de maquillatge. El maquillatge i la seva realització. L'atenció permanent al client i l'avaluació de les prestacions en el servei. Control de qualitat en els processos de canvi temporal del cabell i del maquillatge. Seguretat i higiene en els processos de canvi de forma temporal en el cabell i de maquillatge.
 
Mòdul nº 3: estilisme en el vestir
Història de la indumentària i de la imatge personal. La indumentària i la seva repercussió en la imatge personal. Conceptes i factors d'estilisme en el vestir. La indumentària i la seva repercussió en la imatge personal. Conceptes i factors d'estilisme en el vestir. La indumentària en la vida quotidiana i en els actes socials. Materials i teixits. Els complements.
 
Mòdul nº 4: protocol i usos socials

Les normes de protocol. Usos i habilitats socials. La taula i la seva litúrgia. El protocol empresarial.
 
Mòdul nº 5: imatge personal i comunicació
La comunicació. La imatge personal en els mitjans audiovisuals. La imatge personal en la compareixença davant públics i audiències.
 
Mòdul nº 6: administració, gestió i comercialització en la petita empresa
L'empresa i el seu entorn. Les formes jurídiques de l'empresa. Gestió de constitució d'una empresa. Regulació de les relacions laborals a l'empresa. Gestió administrativa de l'empresa. Gestió comercial de l'empresa. Obligacions fiscals de l'empresa.
 
Mòdul nº 7: relacions en l'entorn de treball
La comunicació a l'empresa. Negociació i solució de problemes. Estils de comandament. Equips de treball. La motivació.
 
Mòdul nº 8: formació i orientació laboral

Estructures i funcions orgàniques. Principis d'economia. Economia i organització de l'empresa. Legislació i relació laboral. La suspensió. Representació dels treballadors i conflictes laborals. Seguretat social i desocupació. Seguretat i higiene en el treball.
El curs té una durada de 1.600 hores.

 

Destinataris

Totes aquelles persones que vulguin dedicar-se professionalment al món de l'assessoria en imatge personal:

  • Assessorar sobre aspectes relatius a l'embelliment personal i supervisar l'execució tècnica dels canvis.
  • Assessorar el client sobre l'estil i la línia de roba i complements que s'ha d'adoptar.
  • Assessorar en les actuacions de protocol i en els usos i habilitats socials.
  • Assessorar sobre aspectes relacionats amb la imatge personal adequada davant diferents esdeveniments públics.
  • Totes aquelles persones que, no pertanyent a aquest àmbit, estiguin interessades en ell i vulguin adquirir una formació sòlida que els permeti desenvolupar les funcions pròpies d'aquest perfil.

Requisits

Títol de Batxiller. El segon curs de qualsevol modalitat de Batxillerat. Títol de Tècnic especialista, tècnic superior o equivalent a efectes acadèmics. Curs d'Orientació Universitària. Prova d'Accés als Cicles Formatius de Grau Superior, segons l'article 24 i ss. del Reial Decret 1538/2006 del 15 de desembre.

Metodologia

Distància.

Durada

Entre 6 i 24 mesos.

Perspectives laborals

Equips multidisciplinaris d'assessorament sobre imatge personal i comunicació. Empreses d'imatge personal integral. Publicitat i mitjans de comunicació visual. d'Establiments de perruqueria i instituts de bellesa. Clíniques de medicina estètica. Assessor d'imatge. Assessor de protocol.

Promocions

Beca del 35%. Preu real 1950 euros.

Preu

Consulteu el preu
Beca del 35%. Preu real 1950 euros.
Curs de Cicle Formatiu de Grau Superior en Assessoria d'Imatge personal
Campus Superior de Formación
Campus i seus: Campus Superior de Formación
Campus Superior de Formación
Entença, 219-225 08029 Barcelona
Cursos més populars
X