AULACAT (Girona)

Oposició de Tècnics Superiors

AULACAT (Girona)

Oposicions
Presencial | Semi-presencial

Descripció

De forma habitual els ajuntaments, diputacions provincials i comunitats autònomes, ofereixen places de tècnics superiors. No és una convocatòria anual, i pots presentar-te a diferents organismes públics en un mateix any. Això permet més possibilitats d'accés a aquestes places d'ocupació públic.

. Tens l'oportunitat d'aconseguir un dels millors llocs de treball de la Funció Pública, amb unes condicions laborals úniques:

- Seguretat en el lloc de treball (fix i per a tota la vida).- Jornada laboral continua.- Salari aproximat de 2200? / Mes.- Excedències, dies d'assumptes propis.- Possibilitat de promoció interna.DescripcióActivitats que es duen a terme en aquests llocs de treball.:- Preparació dels plans d'actuació.

- Adreces i Gestió del Departament, del seu personal i dels seus programes d'acció.

- Gestió dels programes polítics.

- Assessorar tècnicament als responsables polítics de cada àrea (per exemple, el regidor d'urbanisme es recolza en les seves decisions polítiques en un tècnic superior amb coneixements en arquitectura, etc ...), Aquest seria un exemple que podríem traslladar a altres departaments, que requeriran que el Tècnic Superior tingui estudis reconeguts de Dret, Sanitat, etc ... dependent de les necessitats que requereixi les places ofertes.Aquest curs prepara per afrontar amb èxit les proves de les oposicions de Cos de Gestió de la Generalitat de Catalunya o dels cossos de tècnics mitjans de les corporacions locals, ja que contenen els temes que en aquest tipus d'oposicions es poden trobar.

El Mètode de formació Aulacat, t'ofereix una preparació completament personalitzada perquè puguis aconseguir el teu objectiu. Per al nostre centre els actuals horaris de treball rígids i inflexibles, no són cap problema per a la teva preparació, podem adaptar a la teva situació personal.
Veure més

Temari del curs

I. Dret constitucional. Organització política i administrativa de l'Estat.

2. L'organització política i institucional de Catalunya. Formes de govern i d'administració. La Unió Europea i el dret comunitari. Institucions.

3. L'Administració pública. El dret administratiu.

4. Organització i funció pública. El dret del treball.

5. Estadística.

6. Sistemes d'informació.

7. Gestió pressupostària i financera. Hisenda Pública.

8. Estructura econòmica i social. Àmbits d'actuació pública.

En total sumen un total de 126 temes aproximadament

Destinataris

A aquelles persones que tenen Titulacions Superiors i volen dedicar la seva vida a dirigir i orientar el futur dels òrgans directius dels poders públics més importants de l'Estat i de les comunitats autònomes o bé volen tenir un paper transcendental en un municipi.

A aquelles persones, que necessiten estabilitat i seguretat en el seu treball i volen tenir temps lliure per reforçar el seu currículum i estar en contínua formació.

Requisits

- Ser espanyol a d'alguna de les nacionalitats de la Unió Europea.

- Tenir entre 18 anys i 65 anys.

- Estar en possessió del títol de Llicenciatura, Doctor, enginyer superior i equivalents.

- No haver estat separat mitjançant expedient administratiu del servei de qualsevol administració pública.

- No estar incurs en cap causa legal de incompatibilitat o incapacitat legal, o que aquesta hagi prescrit.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Oposició de Tècnics Superiors

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Oposició de Tècnics Superiors