LCI Barcelona, Escola Superior de Disseny
Grau
Presencial
Oficial / Homologat
240 Crèdits
8.405 €

Descripció

T'agradaria dissenyar espais comercials, culturals, efímers, o habitatge i mobiliari? Vols aprendre a concebre dissenys estètics, funcionals i segurs?Estudia el Títol Superior en Disseny d'Interiors, equivalent al Grau Universitari i reconegut internacionalment.

Rep una formació acadèmica estructurada en 4 anys amb opció a Menció d'Especialitat.

El nostre enfocament pedagògic es basa en un aprenentatge pràctic i sempre adaptat a les necessitats del mercat.

Adquireix coneixements tècnics al voltant d'una cultura del disseny basada en la innovació i el desenvolupament sostenible.

Metodologia projectual: aprèn a aportar solucions reals en el context global i adquireix una cultura emprenedora.

Gaudeix d'aules totalment equipades amb el programari més actualitzat.

Grups reduïts i atenció personalitzada per part de professors amb experiència professional en el sector del disseny d'interiors que t'ajudaran a desenvolupar tot el teu potencial ia aconseguir els teus objectius.
Títol Superior en Disseny d'interiors equivalent a tots els efectes al Grau Universitari. Títol Oficial (Departament d'Ensenyament Generalitat de Catalunya, 240 ECTS).El Títol Superior de Disseny (especialitat Interiors), títol oficial en l'Espai Europeu d'Educació Superior, amb el mateix rang que el Grau Universitari, permet a estudiants i titulats una mobilitat i un reconeixement acadèmic i professional vàlids en tot l'àmbit europeu. Aquest títol permet l'accés a programes Màster, tant dels ensenyaments artístics superiors com dels ensenyaments universitaris oficials, i als estudis de doctorat.Aquests estudis tenen una durada de 4 anys (240 crèdits ECTS). El pla d'estudis engloba assignatures de formació bàsica, obligatòries de l'especialitat, optatives, pràctiques externes i treball final d'estudis.LCI Barcelona forma part de la xarxa LCI Education, la qual cosa ofereix als seus estudiants la possibilitat de realitzar una part dels seus estudis en un altre campus de LCI Education gràcies al Programa Estudis a l'Estranger Així mateix, els estudiants podran sol·licitar el programa ERASMUS +, d'Intercanvis amb Universitats i Escoles Europees. D'altra banda, també podran demanar al llarg de tota la seva formació Beques i ajudes a l'estudi de caràcter general i de mobilitat al Ministeri d'Educació a través del Departament d'Ensenyament, a més d'altres ajuts econòmics pròpies de l'Escola, com les Beques a l'excel·lència acadèmica.

Veure més

Temari del curs

Estructura:
Formació bàsica

Assignatures introductòries de la matèria les quals permetran a l'alumne adquirir coneixements fonamentals per poder
aprofundir o especialitzar a mesura que avanci el curs. Són indispensables.

Obligatòries de l'especialitat
Nucli formatiu de la carrera. En aquest grup d'assignatures trobarem material més específic, on es demanarà a l'estudiant que assimili i domini tècniques, coneixements i processos de fabricació.

Optatives
Sempre dividit en tres possibles itineraris a escollir, aquest conjunt d'assignatures formen el cos d'especialització en els estudis. A l'alumne se li demanarà un plus en iniciativa personal per a l'experimentació i capacitat d'innovar. L'espurna que et diferencia.

Pràctiques externes
Posada en pràctica de tot el que l'alumne ha après. El centre posa a disposició de l'alumne un llistat extens d'acords de col·laboració amb empreses, amb la possibilitat de permetre a l'estudiant cercar convenis alternatius pel seu costat.

El treball de final de grau
Mitjançant una tutorització personalitzada, els professionals en actiu els quals formen part del centre assistiran a l'alumne en el procés d'investigació i creació del treball de final de grau. Aplica tots els teus coneixements per poder treure el millor resultat !.
Veure més

Destinataris

El perfil del dissenyador d'interiors correspon al d'un professional capaç de materialitzar solucions funcionals, formals i tècniques que permetin l'aprofitament i la utilització idònia d'espais interiors, innovant mitjançant projectes de disseny d'interiors que suposin una millora en la qualitat, ús i consum de les produccions. Per a això, domina la tecnologia digital específica vinculada al desenvolupament i execució de projectes d'interiorisme. És coneixedor del context econòmic, social, cultural i històric en què es desenvolupa el disseny d'interiors, del marc econòmic i organitzatiu en el qual s'exerceix l'activitat empresarial de l'interiorisme, i del marc legal que regula l'activitat professional.
Veure més

Requisits

Les vies d'accés són les següents:

Tenir el títol de batxillerat o equivalent

Haver superat la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys

Els majors de 19 anys que no tinguin la titulació requerida, podran accedir després de superar una prova en la qual hauran d'acreditar que posseeixen la maduresa suficient en relació als objectius del batxillerat. En cada un d'aquests tres casos, l'estudiant haurà de superar la Prova d'Específica d'Accés a la qual es valoraran els coneixements, habilitats i aptituds necessàries per cursar aquests estudis.

Tindran accés directe a aquests estudis qui estigui en possessió d'algun dels següents títols: Títol superior d'Arts Plàstiques o Grau equivalent o Graduat / a en Arts Plàstiques, Títol de Tècnic Superior d'Arts Plàstiques i Disseny.
Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà

Horari/Torn

Matins o tardes

Durada

4 anys (240 crèdits ECTS).
Data d'inici: Setembre

Objectius

Els Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny en l'especialitat de Disseny d'Interiors tenen com a objectiu general la formació qualificada de dissenyadors capaços d'afrontar els reptes actuals de la professió desenvolupant i experimentant amb les seves pròpies idees i segons les seves aspiracions personals i alhora sabent aportar solucions al sector i al mercat. Aquests estudis superiors, basats en l'adquisició de la pràctica professional actual, integraran coneixements tècnics i habilitats al voltant d'una cultura del disseny basada en la innovació i el desenvolupament sostenible.

Titulació obtinguda

Títol Superior Oficial en Disseny d'Interiors

Perspectives laborals

El dissenyador d'interiors és un professional capaç d'analitzar, investigar i projectar, dirigir equips de projectes i d'execució d'obres de disseny d'interiors, així com actuar com a interlocutor directe davant les administracions públiques en l'àmbit de la seva professió.

Els àmbits principals on desenvolupa la seva activitat són:Habitatge i disseny dels espais interiors per a l'hàbitat
Disseny d'espais comercials i d'oci
Disseny d'espais administratius
Disseny d'espais culturals, educatius i lúdics
Disseny d'espais efímers
Rehabilitació d'habitatges
Paisatgisme i disseny d'espais públics
Gestió empresarial d'activitats creatives
Disseny dels espais interiors dels diferents sistemes de transport
Gestió d'obres, mesures, pressupostos i prevenció de riscos en l'àmbit del disseny d'interiors
Direcció d'obres en l'àmbit del disseny d'interiors
Investigació i docència.

Promocions

Possibilitat de sol·licitar beques i ajudes.

Preu

8.405 €
A consultar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Disseny d'Interiors

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Disseny d'Interiors