LCI Barcelona

Grau en Disseny d'Interiors

LCI Barcelona

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
240 Crèdits

Descripció

Programa equivalent a tots els efectes a grau universitari i acreditat per l'Agència per a la Qualitat de l'Sistema Universitari de Catalunya.

El dissenyador d'interiors és un professional capaç d'analitzar, investigar, projectar i dirigir equips de projectes i d'execució d'obres de creació d'espais. Amb l'especialitat d'Interiors, LCI Barcelona vol donar resposta a la demanda creixent d'aquest perfil que, alhora, requereix una formació més competitiva.

La societat i el mercat necessiten professionals amb talent i creativitat que puguin aportar solucions reals a nous contextos socials, culturals i econòmics pel que fa a la relació entre l'individu i els espais que habita.

El disseny d'espais és la implementació d'un coneixement creatiu dins el procés de desenvolupament d'un producte i servei en un entorn de vida. El bon ús de el disseny d'interiors contribueix a augmentar el valor, reduir costos i millorar l'eficiència dels processos de producció i la productivitat, ja que integra dimensions estètiques, funcionals, econòmiques, socials, culturals i ambientals.

LCI Barcelona prepara als seus estudiants per redissenyar el món. L'especialitat en disseny d'interiors respon a la creixent demanda d'aquest perfil professional amb un alt nivell competitiu i capaç d'aportar solucions creatives i innovadores a la societat mitjançant habilitats cognitives i funcionals.

El Títol Superior Oficial en Disseny d'Interiors, programa equivalent amb caràcter general a un grau universitari, emfatitza en les fases creatives i tècniques per desenvolupar productes o serveis en un entorn de vida. Mitjançant una òptima gestió dels processos, els estudiants aprenen a augmentar el valor i l'eficiència de la producció i productivitat des d'una perspectiva estètica, funcional, econòmica, social, cultural i ambiental.

T'agradaria dissenyar espais comercials, culturals, efímers, o habitatge i mobiliari ?.
Veure més

Temari del curs

Itinerari Espais comercials
• Retail design: disseny d'espais comercials
• Hospitality design
• Aparadorisme i visual marxandatge
• Disseny d'espais de treball

Itinerari Habitatge
• Noves tendències en disseny d'habitatge
• Disseny d'il·luminació per a espais interiors
• Conceptualització i experimentació en mobiliari
• Disseny d'interiors i salut

Itinerari Espais Efímers
• Nous formats expositius
• Disseny escenogràfic
• Disseny d'estands
• Tecnologies d'interacció en l'espai

Assignatures transversals
• Recerca en nous materials
• Representació digital avançada aplicada a el disseny d'interiors
• BIM (building information modeling)
• Fotografia d'espais interiors
• Tendències en cultura visual
• Comunicació i desenvolupament professional
• Projectes de disseny global
• Business and innovation
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

A l'acabar la carrera, l'estudiant estarà preparat per entrar a formar part d'una professió cada vegada més requerida per les empreses. Passarà a pertànyer a la cartera internacional de la xarxa LCI Education i a l'àmplia borsa de treball de LCI Barcelona. El programa també li oferirà la possibilitat de cursar un màster d'especialització o un màster oficial, que permet l'accés a un programa de doctorat per a aquelles persones que decideixin dirigir la seva carrera cap al món de la investigació.

Destinataris

Aquest programa està pensat per a persones que hagin acabat estudis de Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny i vulguin iniciar la seva carrera en el món de el disseny d'interiors.

Durada

Durada: 4 anys acadèmics. Data inici: Setembre.

Objectius

Aquest programa té com a objectiu formar dissenyadors competitius que siguin capaços d'afrontar els reptes actuals i de futur. Amb un èmfasi especial en els processos de recerca, creativitat, tecnologia i sostenibilitat, l'alumne aprendrà a través d'una metodologia docent basada en el learning by doing i la cultura de el projecte.

Titulació obtinguda

Programa equivalent a tots els efectes a grau universitari i acreditat per l'Agència per a la Qualitat de l'Sistema Universitari de Catalunya.

Perspectives laborals

Disseny d'habitatge. Disseny d'espais comercials. Disseny d'aparadors. Disseny d'espais per a l'hoteleria i la restauració. Disseny d'oficines de treball. Disseny d'escenografies per a televisió, cinema, teatre i publicitat. Disseny d'espais expositius i museogràfic. Disseny i creació d'esdeveniments. Disseny de mobiliari per a l'espai interior. Gestió i direcció d'obra. Creació d'infografies 3D per interiorisme i arquitectura. Disseny d'interiors per a la indústria de l'automoció. Investigació i docència.

Promocions

Possibilitat de sol·licitar beques i ajudes.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Disseny d'Interiors

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Disseny d'Interiors