LCI Barcelona

Grau en Disseny de Producte

LCI Barcelona

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
4 Anys

Descripció

Programa equivalent a tots els efectes a grau universitari i acreditat per l'Agència per a la Qualitat de l'Sistema Universitari de Catalunya.

El Títol Superior Oficial en Disseny de Producte forma als dissenyadors de producte de el futur capaços d'oferir propostes funcionals que responguin a una cultura de la innovació, l'estètica, l'ètica i la sostenibilitat. L'evolució de la societat cap a un entorn competitiu i complex exigeix ??una mirada creativa i tècnica per al desenvolupament de productes que cobreixin noves necessitats. La creativitat al costat d'un coneixement tècnic dels dissenyadors de producte és un valor fonamental que les empreses demanen, amb l'objectiu d'aportar un punt de vista innovador que ajudi a diferenciar-se de la competència.

Amb una metodologia pràctica basada en projectes professionals, col·laboracions amb empreses reals i especialitzada des del primer any, LCI Barcelona aporta les claus per potenciar les habilitats de cada estudiant. Mitjançant l'anàlisi, la investigació, el coneixement de les qualitats físiques i la reproducció de valors simbòlics i comunicatius, els estudiants es converteixen en dissenyadors capaços d'oferir productes disruptius i innovadors d'acord amb la dinàmica de la societat actual.

Aquests estudis tenen com a objectiu la formació qualificada de dissenyadors de producte perquè siguin capaços d'analitzar, investigar, projectar i determinar les propietats i qualitats físiques per a nous productes industrials. També saber aportar els valors simbòlics i comunicatius que han de caracteritzar-los, definint la forma, la configuració, la qualitat, el funcionament, el valor i la significació estètica, social i mediambiental dels mateixos.

Estem envoltats de tot tipus d'objectes i, per aquesta raó, el disseny de producte és un dels més demandats en l'actualitat com una poderosa eina de diferenciació de les empreses per destacar entre els seus competidors. Els canvis que s'estan produint a la nostra societat (habitatge, electrònica, mobilitat, etc.) i la creixent i imparable complexitat de mercat a nivell global exigeix ??cada vegada més a les empreses contractar professionals altament qualificats per poder competir en productes i serveis. Gràcies a la seva mirada creativa i els seus coneixements tècnics, el dissenyador de producte aporta solucions per millorar la qualitat de vida de l'individu i de la societat.
Veure més

Temari del curs

Itinerari disseny de producte domèstic i urbà
• Disseny de productes per a l'espai domèstic i urbà
• Conceptualització i experimentació en mobiliari
• Representació digital avançada aplicada a el disseny de producte

Itinerari disseny de productes tecnològics d'interacció
• Disseny de l'petit electrodomèstic
• Experiència de l'usuari en els productes tecnològics
• Representació digital avançada del producte tecnològic
• Itinerari disseny per a la mobilitat

Disseny per a l'automoció
• Productes i eines per al transport
• Tècniques de representació avançada per a l'automoció i la mobilitat

Assignatures transversals
• Disseny 3D i prototipat
• New techniques of research and conceptualization for product design
• Innovació i tendències socials
• Tendències en cultura visual
• Projectes de disseny global
• Professional communication and career development
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

A l'acabar la carrera, l'estudiant estarà preparat per entrar a formar part d'una professió cada vegada més requerida per les empreses. Passarà a pertànyer a la cartera internacional de la xarxa LCI Education i a l'àmplia borsa de treball de LCI Barcelona. El programa també li oferirà la possibilitat de cursar un màster d'especialització o un màster oficial, que permet l'accés a un programa de doctorat per a aquelles persones que decideixin dirigir la seva carrera cap al món de la investigació.

Destinataris

Aquest programa està pensat per a persones que hagin acabat estudis de Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior d'Arts Plàstiques i Disseny i vulguin iniciar la seva carrera en el món de el disseny de producte.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Durada

Crèdits: 240 ECTS. Durada: 4 anys acadèmics. Data inici: Setembre.

Objectius

LCI Barcelona ofereix un programa molt pràctic que té com a objectiu establir vincles entre la formació i el teixit social i productiu. Es tracta d'una perspectiva innovadora respecte a l'oferta actual de sistema universitari perquè ofereix a l'alumne especialitzar des del primer any a través de la realització de projectes en col·laboració amb companyies de el sector.

Titulació obtinguda

Programa equivalent a tots els efectes a grau universitari i acreditat per l'Agència per a la Qualitat de l'Sistema Universitari de Catalunya.

Perspectives laborals

Direcció de projectes de disseny industrial Cap de departament de disseny de producte Disseny de productes per a la indústria Disseny de mobiliari domèstic Disseny d'elements urbans Disseny de mobiliari per a espais comercials Disseny d'objectes de consum Disseny de packaging Disseny d'il·luminació Disseny de productes i complements per a la moda disseny de calçat disseny per a l'automoció disseny d'elements per a la mobilitat disseny d'electrodomèstics disseny de producte tecnològic Creació d'infografies 3D disseny per l'artesania Gestió de el disseny desenvolupament de producte disseny i desenvolupament de conceptes, materials i aplicacions per a nous productes Investigació i docència.

Promocions

Possibilitat de sol·licitar beques i ajudes.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Disseny de Producte

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Disseny de Producte