Informació del curs
Descripció
És un curs per refrescar coneixements, capacitar el personal, començar el seu negoci o torrar el seu propi cafè.
Temari
-Adaptar el torrat als diferents tipus de cafè.
-Creació de perfils de torrat.
-Seguretat.
-Aconseguir resultats correctes, dolçor, acidesa, cos i sabor.
-Analitzar dades i comprovar resultats.
-Torre amb torradores professionals Pinhalense i Giesen.
-Conèixer diferents sistemes de torrat amb els seus avantatges i inconvenients.
-Comprendre què és necessari per adquirir el seu torradora.
-Aprendre sobre la instal · lació de l'equip i precaucions necessàries.
-Informació necessària per dur a terme negocis de cafè torrat.
-Configurar les característiques de torrat per construir diversos perfils de torrat.
-Aprendre com i per què torrar cafè de manera diferent, depenent del mètode de preparació de beguda final.
-Torre amb torradores professional W1 Giesen Coffee and Tech Engeniring Gibli 15.
-Creació de perfils de torrat.
-Seguretat.
-Aconseguir resultats correctes, dolçor, acidesa, cos i sabor.
-Analitzar dades i comprovar resultats.
-Torre amb torradores professionals Pinhalense i Giesen.
-Conèixer diferents sistemes de torrat amb els seus avantatges i inconvenients.
-Comprendre què és necessari per adquirir el seu torradora.
-Aprendre sobre la instal · lació de l'equip i precaucions necessàries.
-Informació necessària per dur a terme negocis de cafè torrat.
-Configurar les característiques de torrat per construir diversos perfils de torrat.
-Aprendre com i per què torrar cafè de manera diferent, depenent del mètode de preparació de beguda final.
-Torre amb torradores professional W1 Giesen Coffee and Tech Engeniring Gibli 15.
Durada
Dos dies
TORRAT AVANÇAT-CAFÈ
Campus i seus: INSTITUTO ESPAÑOL DE CAFE
INSTITUTO ESPAÑOL DE CAFE
POMPEU I FABRA, 37
08860
CASTELLDEFELS
(Barcelona)
Cursos més populars