Descripció

Sabem quines assignatures són les mes difícils i complicades a la teva carrera. Ja vinguis de ciències o lletres, som conscients que has tingut dificultats.

És per això que posem a la teva disposició classes particulars ("Classes a la Carta") i cursos en grup per superar aquestes matèries.Assignatures de 1er a últim any de carrera incloent el projecte.

ENGINYERIES, ARQUITECTURA, FÍSICA, QUÍMICA, CIÈNCIES MÈDIQUES, GEOLOGIA, BIOLOGIA, VETERINÀRIA, MATEMÀTIQUES, EXACTES,...Des de 1892, estem especialitzats en les assignatures tècniques de les carreres mencionades. Sigui quina sigui la teva assignatura, nosaltres t´ajudarem a superar-la. ADE, EMPRESARIALS, ECONÒMIQUES, DRETAssignatures Destacades:

Matemàtiques · Micro · Macro · Finances · Estadística · Dret Fiscal i Laboral · Informàtica ·Comptabilitat General i Analítica ·

Comptabilitat Financera · Control de GestióEls nostres professors són llicenciats i graduats per les Universitats UPF, Ramon Llull, UB,

UAB i l´UPC. Les seves especialitats són Enginyeries, Arquitectura, NiMI (Negocis i

Màrqueting Internacionals), ADE, Econòmiques, Empresarials i Dret. També tenim

empresaris i economistes de renom, que et facilitaran la comprensió i dedicaran la seva

experiència per assegurar la teva comprensió.
Veure més

Destinataris

Aquestes classes es dirigeixen aquells alumnes que es trobin a la Universitat i tinguin dificultats per afrontar els seus estudis o volen reforça l'assignatura per treure nota.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Universitaris

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos