El venedor consultor. Noves tècniques de venda i negociació

Escuela de Alta Dirección y Administración (EADA)

Descripció

Un programa dirigit per obtenir les habilitats de comunicació comercials per poder gestionar i crear valor en el negoci dels teus clients.

El venedor consultor va més enllà del típic professional "persuasiu", "expert en característiques" o "solucionador de problemes". Actua com un assessor de negocis, afegint valor al resultat de negoci del client.

Per a això, el venedor ha de conèixer el negoci del client, la indústria, el context competitiu, els comportaments de compra i les prioritats del negoci, entre d'altres aspectes.

El Venedor Consultor és un procés d'entrenament en vendes consultives, que permet desenvolupar les habilitats i el professionalisme per vendre, crear i mantenir relacions de venda de llarg termini dins dins de mercats competitius.

Coneix les claus més interessants en el procés de recerca de necessitats del client!

Practica la Tècnica * a través de Rol Play a càrrec del Sr Joan Ligorio, professor d'EADA.

* Situació, Problema, Implicacions i Necessitats (SPIN).

Beneficis

     La utilització de la tècnica SPIN permet de forma natural i fluida treballar amb els clients per aconseguir comprendre els seus negocis i projectes, compartint les seves problemàtiques i les seves conseqüències actuals, amb l'objectiu de poder aportar solucions a les necessitats mútues.
     Permet controlar el flux d'incidències dels seus clients (Customer Service), determinant cadascuna d'elles en grups de situació general, problemàtiques concretes, implicacions i conseqüències derivades i finalment en necessitats i solucions per cobrir.
     A la Direcció de Vendes li permet conèixer en quin punt del procés es troba la gestió comercial en cada client-projecte, pot col · laborar amb la seva xarxa de vendes de manera fluïda a l'estar treballant en un procés únic estandarditzat, facilitant el coaching comercial.

Temari

Visió global del procés de venda.
     Identificar decisors i prescriptors de la compra a l'organització dels nostres clients, determinar paper i actituds de compra.
     Com augmentar la productivitat comercial
     Gestionar les diferents fases del procés de venda:
     Detecció de necessitats
         SPIN
         Argumentació
         Tractament de les objeccions
         Tancament de la venda.
     Gestionar negoci amb la confiança

Destinataris

Caps de Venda, Key Accounts Manager, comercials i en definitiva qualsevol professional del camp de la venda i negociació.

Durada

Dates: 6, 8 i 13 de maig de 2013.

Preu

690 €
Cost per a Socis EADAAlumni: 450 euros.

Professorat

Ponent Joan Ligorio - Diplomat en drección d'Operacions, EADA. Diplomat en direcció de Màrqueting, EADA. Professor d'EADA i consultor d'empreses en Màrqueting i Vendes.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
El venedor consultor. Noves tècniques de venda i negociació
També et recomanem aquests cursos
X