Escuela de cocina Bell.Art

Xef entrants i postres

Escuela de cocina Bell.Art

Curs
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Descripció


En molts establiments de restauració , se sol assignar la responsabilitat de la partida d' Entrants al Xef de Postres , el que l'obliga a gestionar ambdues partides alhora.



Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que vulguin formar-se específicament en aquestes dues disciplines . La proposta dóna especial importància a les assignatures de Pastisseria en concordança amb algunes assignatures específiques de cuina .



La formació incorpora a més , coneixements de gestió , costos i escandalls , recursos humans , tècniques directives i tecnologia dels aliments , entre d'altres.



La col · laboració amb la Universitat de Vic ( Barcelona ) permet que, en acabar el curs , els nostres alumnes / as puguin accedir a realitzar pràctiques en establiments de prestigi del sector , la qual cosa consolida el seu aprenentatge i els prepara per accedir al món laboral .


No cal tenir coneixements de cuina o pastisseria ni cap tipus d'estudi o titulació prèvia per obtenir el diploma d' Bellart i el certificat d'Extensió Universitària de la Universitat de Vic ( Barcelona ) .


Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Xef entrants i postres

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos