Easy Languages

Xinès mandarí a Pequín o Xangai

Easy Languages

Curs
Presencial
  • Brussel·les (Barcelona)

Descripció

El programa que s'ofereix a les dues ciutats és el mateix. Els estudiants fan un examen de nivell el primer dia i rebre un certificat que acrediti la seva progrés al final de l'estada.Els grups estan formats per un màxim de 10 estudiants, de mitjana, 5, d'un mínim de 16 anys d'edat. Les classes duren 50 minuts. Si el nombre d'estudiants és un o dos la durada del curs passarà de 50 a 30 minuts.Els diversos plans d'estudis que s'ofereixen són:     Programa estàndard: 20 lliçons per setmana

     Les classes s'imparteixen als matins de dilluns a divendres (4 classes per dia), de 9 a 12.30 hores. Se centren en la comprensió i producció oral, amb èmfasi en la conversa.

     

     Programa Intensiu: 30 lliçons per setmana

     El programa inclou sis classes al dia, el que permet fer un progrés ràpid. Les classes són de 9:00-12:30 i 1:30 pm a 3:20 pm.Se treballen la comprensió de la lectura i l'escriptura, a més de l'oral.

     

     Programa combinat: 20 lliçons en grup + 5 classes particulars per setmana

     Es poden prendre cinc classes addicionals individuals per setmana amb èmfasi en l'escriptura o els punts a millorar, més de la del programa estàndard.

     Els cursos estàndard tenen lloc als matins de dilluns a divendres a més d'una classe particular cada dia durant la setmana de 1:30-14:20 p.activitatsL'escola organitza moltes activitats per als alumnes cada setmana. Les activitats poden incloure:     A Pequín: visitar la Gran Muralla, l'Òpera de Pequín, la plaça de Tiananmen, la Ciutat Prohibida, les arts marcials xineses.

     A Shanghai: tour en barca pel riu Huangpu, cursos de cal · ligrafia xinesa, la nit al bar més alt del món a la part superior de la Torre Jinmao, viatge en el tren d'alta velocitat Maglev.

Veure més

Temari del curs

Hi ha dos tipus d'allotjaments disponibles per a aquest programa:

     en apartament
     Els apartaments estan situats en edificis d'habitatges a prop del transport públic, a una distància de 20 a 40 minuts de l'escola.

     Els apartaments consten de diverses sales, els estudiants s'allotgen en habitacions individuals i espais comuns. Ells estan completament moblats i equipats amb cuina, TV, telèfon, accés gratuït a Internet.

     Et quedaràs amb altres estudiants de diferents nacionalitats.
     
     En família d'acollida
     Les famílies amfitriones són ideals per a estudiants que vulguin submergir-se en la cultura xinesa i un ràpid progrés en els seus coneixements de la llengua.

     Aquesta opció inclou mitja pensió (esmorzar i sopar, veure la dieta local!). Les famílies d'acollida es troben a uns 40-50 minuts de l'escola. Tots tenen internet i aire condicionat.

     És aconsellable tenir coneixements de mandarí per poder comunicar-se amb la família, que no necessàriament parlen anglès.

     L'allotjament és en habitacions individuals.
Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

S'imparteixen tots els nivells de xinès.

Destinataris

Per a persones que vulguin aprendre o perfeccionar el hino en una immersió cultural i / o lingüística a la Xina. Per a majors de 16 anys.

Requisits

Curs de xinès durant tot l'any, des dels 16 anys.
Durada mínima: 2 setmanes.

Prova d'accés

En arribar al centre es realitzarà una prova de nivell per a la formació dels grups.

Metodologia

Grups reduïts i internacionals.
Programes a mida de l'estudiant.

Horari/Torn

L'horari dependrà del programa de lliçons seleccionat.

Durada

A partir de 2 setmanes fins a 48 setmanes. Programa flexible.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola a Pequín o Xangai, Xina.

Objetius

Aprenentatge de xinès general en grups internacionals.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Xinès mandarí a Pequín o Xangai

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Xinès mandarí a Pequín o Xangai