Ep! no t'ho pots perdre

21 d'abril de 2016
5 minuts de lectura ràpida

Sant Jordi reescriu la llegenda

PER SABER-NE MÉS

MONOGRÀFIC Orientació per a la transformació del mercat de treball

ENTREVISTA A Roser Soley, Directora del Saló de l'Ensenyament de Barcelona

SUBSCRIU-TE

.....................
educaweb

cursos, màsters, infermeria...

.....................
SUPLEMENT DEL BUTLLETÍ D'EDUCAWEB
.....................
NOTICIAS
.....................

Sant Jordi: Reescriu la llegenda!

Qui ho diu que els finals no es poden canviar? On està escrit? Hi ha molts camins, moltes sortides possibles, tantes com projectes de vida i professionals hi ha al món. Educaweb ho sap, i per això amb motiu de la Diada de Sant Jordi us vol regalar un conte. Una història diferent. La llegenda reescrita per Sant Jordi, la princesa i el drac. Perquè els i les joves s'atreveixin a fer el pas i a contruir el propi itinerari.
 

...................

Us sona una llegenda que comença més o menys així?

Fa temps, el poble de Montblanc estava atemorit per una gran bèstia que destrossava tot el que trobava i es menjava les persones i els animals (els cotxes no, perquè eren massa contaminants). Per calmar el drac, el poble va decidir donar-li cada dia una persona a canvi que els deixés viure una mica més tranquils. Com que no hi havia voluntaris, van decidir fer-ho per sorteig...

Però, i si descobriu que la història no és ben bé com sempre us l'han explicat? Llegiu, llegiu, si voleu saber què va passar.
 
Un dia, la sort va fer que li toqués a la princesa. Tothom es va quedar blanc; la princesa era una gran youtuber, tenia un munt de fans i, si el drac se la menjava, perdrien una crac. El rei, però, va voler ser just i va decidir que, si li havia tocat, hi hauria d'anar.
 
La princesa estava una mica confusa, però de seguida va reaccionar. El seu pare ho havia intentat tot amb aquell drac; feia temps que el drac els molestava i el millor acord al qual havia aconseguit arribar era el del sorteig. Ella, però, encara creia que hi havia d'haver una altra solució: no podia ser que el drac els guanyés, i no pensava permetre ni que se la mengés, ni que el drac els continués fent la vida impossible.
 
La jove princesa va sortir del castell per trobar-se amb el maleït drac, mentre el poble lamentava el seu sacrifici a les xarxes (#PobraPrincesa).

 

.....................
educaweb
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024