Especial Setmana de la Formació 2012


Especial Setmana de la Formació 2012
Especial Setmana de la Formació 2012

març

2012

» Subscriu-te!

Temps de lectura: 2 minuts

Orienta't al Saló de l'Ensenyament 2012

Tens dubtes sobre el teu futur acadèmic i professional? Busques informació sobre titulacions universitàries o formació professional? Vols reciclar-te estudiant idiomes? Les respostes a aquestes preguntes les trobaràs al Saló de l’ensenyament, que se celebrarà del 21 al 25 de març de 2012 al Recinte Firal de Montjuïc (Barcelona).

Enguany, a més del Saló Futura de màsters i postgraus i el Fòrum del Treball, la Setmana de la Formació i el treball, acollirà Expodidàctica, el saló de periodicitat bianual dirigit als professionals de l’educació i que té com a objectiu mostrar les últimes novetats quant a serveis, recursos, aplicatius i materials didàctics. No t’ho perdis!

Recomanar a un amic

El teu Mail:

Mail del teu amic:








El saló tornarà a posar a disposició dels joves el Servei d'Atenció a l'Estudiant, on experts d'Educaweb els assessoraran sobre els estudis que més s'adapten a les seves preferències i aptituds

El Saló de l'Ensenyament és una cita imprescindible per a totes aquelles persones que volen orientar-se per triar adequadament uns estudis. Vols saber què podràs trobar-hi? Necessites una petita guia per moure't pel Saló? Consulta l’entrevista a la directora de la fira:




Entrevista a Roser Soley. Directora del Saló de l'Ensenyament 2012





Quina és la novetat més destacable d’aquesta edició?

Aquest any potenciarem encara més el servei d’orientació als estudiants. Per una banda, el Departament d’Ensenyament i el d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya oferiran informació i orientació sobre l’itinerari acadèmic a seguir, les proves d’accés a la universitat, el Pla Bolonya o les beques i ajudes disponibles.

Per una altra banda, el saló tornarà a posar a disposició del joves el Servei d’Atenció a l’Estudiant, on experts d’Educaweb els assessoraran sobre els estudis que més s’adapten a les seves preferències i aptituds.

    Visita tots els centres formatius del saló els 365 dies de l'any



    El Saló de l'Ensenyament i Futura han creat, juntament amb Educaweb.cat, el portal Formacio365.cat, una eina d'orientació acadèmica i professional en format web, que permet als visitants de la fira obtenir informació sobre els expositors durant tot l'any. L'eina és gratuïta i complementa la visita presencial a aquests salons.

    El portal és gestionat per Educaweb i inclou un cercador que organitza els continguts per tipus de centre (universitats, centres de FP, escoles de negocis, etc.) i per temes i especialitats d'ensenyament (sanitat i salut, economia i administració d'empreses, educació...). Els centres inclouen una fitxa on es pot veure la fira on es troben (Futura, Saló de l'Ensenyament…), la ubicació de l'estand, l'oferta formativa i el mail, telèfon, web i adreça del centre, permetent a l'usuari demanar més informació de forma gratuïta.

    La finalitat de Formació 365 és facilitar el procés d'orientació acadèmica, afinant la cerca de la formació i permetent a l'usuari contactar directament amb el centre abans, durant i després de la Setmana de la Formació.

    El portal també permet als usuaris connectar-se a les xarxes socials del Saló de l'Ensenyament i Futura. No t'ho perdis!

    Orientació professional | Consultoría educativa | Orientació acadèmica | Serveis per a centres

    Equip editorial: Xavier Aspas, David Farigola, Laia Mestres, Jordi Mitjana, Montserrat Oliveras i Josep Lluis Segú.
    © Copyright Educaonline S.L. 1998-2012