Especial Infermeria 2014


Especial Infermeria 2014
Especial Infermeria 2014

setembre

2014

» Subscriu-te!

Temps de lectura: 2 minuts

Estudia infermeria, segueix la teva vocació!

Infermeria és una de les ocupacions que té un nombre més elevat de professionals que accedeixen a aquests estudis per vocació, perquè senten la necessitat d’ajudar els altres. T'interessa aquesta professió? Has de tenir clar que es tracta d’una professió que requereix molta formació, dedicació i treball continuat.
 
Aquest especial et proporcionarà informació sobre les titulacions i t’orientarà per prendre la teva decisió.

Recomanar a un amic

El teu Mail:

Mail del teu amic:






Vols ser infermer o infermera? Forma't!

La formació en el sector de la Infermeria és fonamental. Els infermers, com la resta de les professions sanitàries, han de reciclar les seves tècniques i els coneixements contínuament, sobretot perquè tenen un compromís ferm amb la seguretat dels pacients i amb la qualitat del sistema sanitari. Vols dedicar-t’hi però no saps per on començar? Aquí tens exemples de formació:
 
Tècnic en cures auxiliars d’infermeria. Cicle formatiu de grau mitjà de 1.400 hores lectives. Per accedir-hi, cal tenir l’ESO o haver fet 17 anys i haver superat la prova d’accés als cicles formatius. Les seves funcions són: dur a terme les primeres cures als pacients, ajudar en consultes odontològiques, fer els llits, esterilitzar l’instrumental, ajudar els infermers i les infermeres, etc.
 
Grau d’Infermeria. El grau d’Infermeria pertany a l’àrea de les Ciències de la salut i té 240 crèdits ECTS, repartits en 4 anys. Els infermers o les infermeres s’encarreguen de l’assistència sanitària: fer cures i anàlisis i administrar medicaments fins a assistir els pacients en les seves necessitats més elementals. S'ocupen de tasques més complexes que requereixen una formació específica i més responsabilitat.
 
Màsters i postgraus. Si ja tens un títol, ara és un bon moment per pensar en l’especialització mitjançant la formació de postgrau. Al nostre web trobaràs cursos d’infermeria radiològica, de demència, d’urgències hospitalàries, de nutrició i dietètica…
 
Reciclatge formatiu. Actualitza els teus coneixements. Les noves tendències del mercat laboral i les noves necessitats sanitàries fan que els especialistes hagin de ser capaços d’adaptar-se a un entorn professional en evolució constant, sense que els seus coneixements en quedin afectats. L’única manera d’aconseguir-ho és impulsant la formació continuada i potenciant les competències més sol·licitades per un lloc de treball: les habilitats comunicatives, la disposició cap a l’aprenentatge continuat, l’ideari professional i ètic, la capacitat de lideratge i gestió, etc. En el sector de la infermeria, les competències més buscades són les relacionades amb els idiomes, per cobrir la demanda de llocs de treball a l’estranger. A més, pots actualitzar-te amb noves tècniques d’intervenció i protocols, teràpies alternatives i naturals, tècniques de cures pal·liatives, etc.

Selecció de cursos

    Busques feina? Hi ha convocatòries obertes!

    Si busques feina d’infermer o infermera, aquest mes d’octubre pots accedir a diverses convocatòries. Aquí en tens dues:
     
    Auxiliars d’infermeria. L’Agència Pública Empresarial Sanitària Costa del Sol ha convocat un procés de selecció per a la creació d’una borsa de treball per a auxiliars d’infermeria. El termini d’inscripció finalitzarà el proper 7 d’octubre. Els aspirants han de tenir el títol d’auxiliar d’infermeria o ser tècnics de grau mitjà en cures auxiliars d’infermeria. També s’hi admetran aquells alumnes que acabin la formació l’any 2014. El nombre de persones seleccionades és de 150. Per a més informació: http://www.hcs.es/content/ofertas-de-empleo.
     
    Infermers/Infermeres amb idiomes. Fundecor cerca diplomats d’Infermeria que dominin l’alemany i que disposin de més d’un any d’experiència. El lloc de treball és a Dénia (Alacant) i el salari correspon a 2.200 euros bruts/mes. Les candidatures es poden presentar fins al 31 d’octubre. Per a més informació: www.fundecor.es.

    Orientació professional | Consultoría educativa | Orientació acadèmica | Serveis per a centres

    Equip editorial: Xavier Aspas, David Farigola, Laia Mestres, Jordi Mitjana, Montserrat Oliveras i Josep Lluis Segú.
    © Copyright Educaonline S.L. 1998-2014