ESPECIAL
Estètica, maquillatge i imatge personal
Març 2016
-
Estètica, maquillatge i imatge personal
Especialitza't en estètica, maquillatge i imatge personal
Ets un professional de l'estètica, el maquillatge i la imatge personal? T'agradaria aprendre més coses sobre aquest sector? Hi ha moltes fires i salons a tot el país als quals poden assistir tant clients com professionals per conèixer les últimes tendències del mercat.
 
Estàs començant a estudiar l'i no saps quina branca de l'estètica t'agrada més? T'ajudem a entendre diferents sectors perquè descobreixis quin s'adapta millor als teus coneixements i competències.
Visita la fira de cosmètica i bellesa més propera al lloc on vius
Si t'agradaria treballar com a professional de l'estètica o el maquillatge, una bona manera de parlar amb professionals i viure l'ofici de ben a prop és assistint a fires i salons d'estètica. Et facilitem una agenda de diferents esdeveniments que se celebraran a l'Estat els propers mesos. Que no se t'escapin!
Llegir més
Publicitat
Especialitza't en un sector que s'adapti a les teves competències
Maquillador de televisió, assessor d'imatge, esteticista, perruquer… Hi ha moltes opcions per als professionals de l'estètica, però no totes requereixen els mateixos coneixements o competències. Si encara no saps quina s'adapta millor a tu, fixa't en el resum d'algunes especialitats perquè puguis orientar-te. Recorda't de consultar l'oferta de cursos existent!
Llegir més
Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.