ESPECIAL
Formació Professional 2016
Maig 2016
-
Formació Professional 2016
Formació Professional, una bona opció formativa
L'últim informe sobre el mercat de treball, elaborat pel Servei Públic d'Ocupació Estatal, confirma que els professionals que tenen una titulació d'FP tenen bones possibilitats d'inserció al mercat laboral. A més, les previsions determinen que aquestes titulacions seran les més sol·licitades els propers anys.

Actualment, la Formació Professional ofereix més de 150 titulacions, distribuïdes en 26 famílies professionals. Es tracta d'una oferta molt extensa que inclou diferents sectors laborals.

En aquest especial et presentem les característiques principals d'aquests estudis, com també les beques i les ajudes que permeten finançar-los.
Estructura i organització de la Formació Professional

Actualment hi ha tres nivells formatius: FP Bàsica, Cicles formatius de grau mitjà (CFGM) i Cicles formatius de grau superior (CFGS). Un dels aspectes destacats de la Formació Professional són les pràctiques en empreses. Aquest mòdul formatiu permet que l'alumnat tingui un primer contacte amb l'entorn laboral, de manera que pugui adquirir una sèrie de competències tècniques i transversals molt útils per al seu futur professional.
 
Llegir més
Publicitat
-
Beques i ajudes per als estudis d'FP
Hi ha diferents beques i ajudes per als estudiants de la Formació Professional. Descobreix quina opció s'ajusta millor a les teves necessitats, els terminis per sol·licitar-les i la documentació que has d'aportar.
Llegir més
Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.