Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys

1016 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
CEAC
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys
Sol·licita informació
Curs
Distància
810 hores
Consulteu el preu

Descripció

Prepara't amb CEAC per accedir al universitat amb el curs d'Accés a la universitat per a majors de 25 anys.
Entra a la Universitat superant els exàmens amb la preparació que t'ofereix el curs CEAC d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Estudia la carrera que tu triïs, millora la teva situació laboral i dóna-li un impuls a la teva professió.

Temari

Tant a l'inici com durant el teu aprenentatge, l'assessor i el teu tutor personal et permeten estar al dia de tots aquells aspectes relacionats amb el teu curs CEAC que et puguin ser d'interès per aprofitar la teva formació i aconseguir un treball qualificat.

El curs s'organitza en dos blocs que es corresponen directament amb l'estructura general de la prova d'Accés a la Universitat:
  • La primera part inclou les unitats que recullen aquells continguts dels quals s'han d'examinar tots els alumnes al marge de la carrera a la qual vulguin optar. També inclou aquelles unitats que no són específiques d'una carrera universitària en concret, sinó que són les generals dins de cada opció acadèmica disponible.
  • La segona part agrupa totes les unitats necessàries per desenvolupar tots els temes possibles que poden entrar a la prova específica de l'examen d'Accés a la Universitat.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia a distància.

Objectius

L'objectiu d'aquest curs és preparar-se i ajudar-te a superar fàcilment i amb èxit les Proves als exàmens d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Per això, a més d'una metodologia personalitzada i un temari actualitzat, disposaràs d'un gran suport per part de tutor i professors que t'ajudaran durant tot el procés d'estudi.

Titulació obtinguda

El curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys et prepararà perquè puguis presentar-te a les Proves d'accés a la Universitat que es convoquen de forma anual per a cada branca de coneixement. Després de finalitzar el curs obtindràs, a més, el teu títol: certificat d'aprofitament CEAC.

Perspectives laborals

Dominaràs les diferents matèries i coneixements comuns i específics que són necessaris per poder presentar-te amb garanties a les proves d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Un cop hagis superat les proves, tindràs la possibilitat d'accedir a una de les 80 titulacions que ofereixen les més de 40 universitats públiques i privades a Espanya, amb l'objectiu de desenvolupar la teva formació universitària i arribar a incorporar-te al món laboral en un futur proper amb moltes més garanties.

Avantatges del curs

Realització de videoconferències durant el curs.
Curs d'Accés a la Universitat per a majors de 25 anys
CEAC
Sol·licita informació
X