Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

10a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional

El certamen que fomenta i posa en valor l'orientació

Rècord de participació en la convocatòria de 2017

La desena edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional ha batut el seu rècord de participació, amb 73 projectes presentats, fet que suposa un augment del 62,2% respecte de l'any anterior.

Entre les principals novetats d'enguany, destaca l'elevat nombre de projectes presentats a la categoria Institucional, la qual ha aportat gairebé la meitat de les iniciatives sotmeses a valoració. La categoria Empreses, que s'ha convocat per primera vegada, s'ha situat en segon lloc, per davant d'altres categories tradicionals com la de Professionals i la de Menors de 35 anys amb projectes no aplicats.

En aquesta edició s'ha aconseguit també una major representació geogràfica. Catalunya continua sent la líder amb més projectes presentats (26), però li segueix molt de prop Madrid, amb 22. També s'han presentat iniciatives provinents d'Andalusia, Comunitat Valenciana, Castella La-Manxa, Castella i Lleó i Múrcia, amb un total de 14.

Des de la primera edició dels Premis Educaweb, a la qual es van presentar 24 propostes, fins al dia d'avui, s'han rebut 399 projectes, la qual cosa suposa una mitjana anual de 39,9.
 

 

 

Els guanyadors de la IX edició dels Premis Educaweb al Petit Palau de la Música Catalana
 

Patrocinadors
Diputació Barcelona
blanquerna
Fundación Bertelsmann
DEP
Copoe
IT World
Catalunya Radio
Aiosp
UB Facultad Pedagogía
Obra social La Caixa
Vueling
Aula
Fira Barcelona
  copec
Bagues-Mas Riera
Vols ser patrocinador?