Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

9a edició dels Premis d'orientació acadèmica i professional

Amb l'objectiu de fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.

Educaweb entrega els Premis d'orientació 2016

Un any més, Educaweb ha volgut fer valdre el treball realitzat per professionals i interessats per l'orientació acadèmica i professional amb una altra edició dels Premis Educaweb.

Com en cada ocasió, i ja en van nou, s'han seleccionat els tres millors projectes de las categories Institucional i Professional, així com el millor projecte no aplicat presentat per orientadors menors de 35 anys. També s'ha continuat amb la Menció Especial Educaweb, que premia a la persona o institució que destaca pel seu impuls a l'orientació i que ha tingut una vinculació amb Educaweb al llarg de la història; i la 4a Menció Enric Renau i Permanyer, que reconeix les recerques aplicades que contribueixen a l'anàlisi, la transformació i la intersecció entre el món de l'educació, la formació i el treball.

No obstant això, aquest any ha comptat amb dues novetats importants. La primera, el Premi Internacional Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, que ha reconegut la millor comunicació presentada al Congrés de l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOEP-AIOSP).

La segona iniciativa nova ha consistit en la creació del Premi Ciutat Orientadora, que vol reconèixer el treball realitzat per les poblacions per impulsar l'orientació des d'un punt de vista global. El guardó es lliura amb el suport de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Continua la teva visita i coneix amb detall qui han estat els guanyadors, els membres del jurat que han valorat el seu treball i què diuen els premiats sobre els seus projectes. I si t'interessa el món de l'orientació acadèmica o professional, aviat podràs conèixer les bases per a la pròxima edició.

T'avancem que Educaweb complirà llavors 20 anys i els Premis 10, motiu pel qual hi haurà moltes més sorpreses... T'hi esperem!

Els guanyadors de la IX edició dels Premis Educaweb al Petit Palau de la Música Catalana
 

Patrocinadors
Diputació Barcelona
blanquerna
DEP
Fundación Bertelsmann
Copoe
IT World
Aiosp
Catalunya Radio
UB Facultad Pedagogía
Vueling
Aula
Fira Barcelona
Bagues-Mas Riera
Vols ser patrocinador?