Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

10a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional

El certamen que fomenta i posa en valor l'orientació

Ja estan disponibles les bases de la 10a edició dels Premis Educaweb!

Un any més, ja pots consultar les bases per participar en la 10a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. En aquesta ocasió se segueixen reconeixent els millors projectes d'orientació acadèmica i professional en les categories Institucions, Professionals i Menors de 35 anys, però s'ha afegit una de nova: la que premia les iniciatives d'orientació acadèmica i professional desenvolupades per part d'empreses.

Amb motiu del desè aniversari, també s'ha incrementat la dotació dels premis, entre moltes altres novetats que t'anirem avançant.

No ho dubtis i descarrega't les bases del certamen que s'ha convertit en el referent de l'orientació acadèmica i professional a l'estat espanyol.

Si vols explorar quins tipus de projectes es van premiar l'any passat i què va suposar aquest reconeixement per als seus guanyadors, visita la pàgina web de la 9a edició. I si el que vols és saber què va succeir el passat 24 de novembre al Petit Palau de la Música Catalana de Barcelona, llavors no et perdis els vídeos que vam gravar durant l'acte de lliurament.

Participa en el concurs abans del 15 de juliol i contribueix a la difusió de bones pràctiques en orientació acadèmica i professional!

 

DESCARREGAR BASES PREMIS EDUCAWEB 2017

 

Els guanyadors de la IX edició dels Premis Educaweb al Petit Palau de la Música Catalana
 

Patrocinadors
Diputació Barcelona
blanquerna
Fundación Bertelsmann
DEP
Copoe
IT World
Vueling
Aula
Aiosp
UB Facultad Pedagogía
Catalunya Radio
Fira Barcelona
Bagues-Mas Riera
Vols ser patrocinador?